Daily Fiction exkluzívne na DesignVille

Daily Fiction exkluzívne na DesignVille

13.02.
2017

Lucie Čačalová

Prijmite naše pozvanie do sladkého sveta novej, exkluzívnej kolekcie kancelárskych potrieb Daily Fiction, ktorá v minulom roku oživila koncept obľúbenej dánskej značky Normann Copenhagen a teraz rozširuje tiež radu DesignVille!

Značku Normann Copenhagen iste dobre poznáte vďaka nábytku, svietidlám a štýlovým doplnkom. V minulom roku však značka svoj sortiment rozšírila aj o výnimočnú kolekciu Daily Fiction plnú originálnych blokov, pier, ceruziek, nožníc, zložiek a nespočetných ďalších vymožeností pre všetkých nadšencov do kancelárskych potrieb. Jedinečný koncept Daily Fiction je dostupný len vybraným dodávateľom značky Normann Copenhagen. A my máme radosť, že si Normann Copenhagen zvolil pre uvedenie Daily Fiction na Slovensku a v Česku práve DesignVille.

Daily Fiction je hneď ďalšia pecka v našom sortimente, ktorú už teraz nájdete online a asi do týždňa aj v našom showroome v špeciálne vyladenom „daily fiction kútiku“.

Daily Fiction: cukráreň, kde sa nekazia zuby

Skôr, než vás pozveme na prehliadku jednotlivých kúskov z kolekcie, prijmite pozvánku do cukrárne. Ak sa pýtate, čo má cukráreň spoločné s kancelárskymi potrebami, máme pre vás možno prekvapivú odpoveď: vlastne všetko. Teda aspoň tak by to najskôr zhrnula kreatívna agentúra Femmes Régionales, ktorá spoločne s Normann Copenhagen stojí za celým konceptom Daily Fiction.

Napriek francúzskemu menu je Femmes Régionales kreatívna agentúra s dánskymi koreňmi. Vyžívajú sa v módnych trendoch, minimalistickom lifestyle a rovnako ako väčšina Dánov majú radi sladkosti. A tak vznikol nápad na vytvorenie kolekcie, ktorá bude ako cukráreň pre dospelých: nebudete vedieť, čo ochutnať skôr. Až nakoniec budete chcieť ochutnať úplne všetko a nezbedne kombinovať jednotlivé chute medzi sebou.

S Daily Fiction to nie je inak. Kolekcia je koncipovaná tak, že medzi sebou môžete ľubovoľne kombinovať jednotlivé kúsky a vytvárať svoje vlastné, každodenné príbehy (z tejto myšlienky ostatne vychádza i meno kolekcie: daily fiction alebo aj denné príbehy). Výhodou oproti cukrárni je to, že z Daily Fiction vás nebude bolieť žalúdok ani zuby :-).

Kancelárske potreby, ktoré inde nezoženiete

Celá kolekcia obsahuje dve stovky drobných kancelárskych predmetov, ktoré sú dokonale vyladené do najmenších detailov. Femmes Régionales totiž nenavrhli iba jednotlivé produkty, ale návrh celej kolekcie vzali pekne „od podlahy“ a zostavili ju od náčrtu farieb, motívov, materiálov až po obaly, prezentáciu a uvedenie. Vďaka tomu sa vám dostane do rúk perfektný kúsok, ktorý zaujme hravým a zároveň nadčasovým dizajnom, ktoré vyjadruje unikátny príbeh každého bloku, ceruzky či gumy.

Koncept Daily Fiction je výnimočný práve tým, že jednotlivé kúsky aj kolekcie ako celok chtiac nechtiac upútajú vašu pozornosť. Môžu za to originálne farby a tvary, ktoré v regáli v bežnom papiernictve jednoducho nenájdete.

Exkluzívne písacie potreby

Kto si rád spríjemní deň hravým dizajnom, toho Daily Fiction určite chytí za srdce. Prím hrajú farby: pastelové, žiarivé, neutrálne, všetky naprieč farebnou škálou. Ich nespočetné kombinácie dopĺňajú originálne motívy špeciálne navrhnuté len pre túto kolekciu - od farebných prúžkov až po abstraktné motívy inšpirované vesmírom.

Pozadu nezostáva ani forma - kolekcia zaujme neobvyklým tvaroslovím inšpirovaným šesťuholníkom a materiálové spracovanie zahŕňajúce v sebe (nielen) kvalitný papier, zamat aj nehrdzavejúcu oceľ. Čerešničkou na torte je potom metalická či trblietavá úprava jednotlivých kancelárskych potrieb. Kombinácia farieb, tvarov a materiálov vyniesla Daily Fiction dokonca víťazstvo v prestížnej Design Awards 2017.

01_Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_07-1-1254x871

Ak ste sa do Daily Fiction zamilovali na prvý pohľad (ako my všetci v DesignVille), nebojte sa začať vykŕmnú kúru. Verte, že vašej figúre do plaviek neuškodí a naopak dokonale uspokojí vaše vizuálne chute a tvorivé túžby.

Jste z Česka? Přejděte na Daily Fiction exkluzivně na DesignVille

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť