Ďalšie prírastky do kolekcie Fiber

Ďalšie prírastky do kolekcie Fiber

09.01.
2018

Tereza Šimáčková

Dnes už ikonická rodinka dizajnových škrupinových stoličiek Fiber od dánskej značky Muuto sa rozrastá o nové kúsky! Už na konci minulého roka do ich radov pribudli nízke a barové stoličky, ktoré nesú typický minimalistický dizajn celej kolekcie. Poďme si ich predstaviť.

Univerzálny kúsok

Kolekcia stoličiek Fiber, ktorú pre značku Muuto vytvorilo kodanské dizajnérske duo Iskos-Berlin patrí už v dnešnej dobe k jednému z jej bestsellerov. Svetovo oceňovaní dizajnéri Boris Berlin a Aleksej Iskos sa pri navrhovaní stoličiek Fiber snažili pre tento každodenne využívaný kus nábytku vytvoriť čo najjednoduchší dizajn založený na kvalitných a odolných materiáloch.

Spojili sa preto s poprednými výrobcami nábytku a pre sedáky stoličiek vybrali naprosto inovatívny, biologicky rozložiteľný materiál, ktorý obsahuje až 25% drevených vlákien a dal tak celej kolekcii aj jej meno.

Stoličky Fiber

Práve použitím kvalitných prírodných materiálov (okrem plastu s pridaním drevených vlákien tiež koža, masívne drevo a lakovaný kov) sa podarilo stvoriť naprosto univerzálny kus nábytku, s minimalistickým a pritom ikonickým vzhľadom, ktorý sa snáď nikdy neomrzí, poskytne maximálny komfort a vďaka širokej škále možností podnoží a materiálov skvele zapadne do každého interiéru.

Stoličky Fiber

Prichádzajú barové stoličky

Stoličky Fiber

Novinkou, ktorú Muuto predstavilo pre túto sezónu je celý rad barových a nízkych stoličiek, ktoré odkazujú na pôvodný jedinečný dizajn kolekcie Fiber. Podobne ako u stoličiek môžete vyberať z celej rady materiálov sedákov a variantov podnoží, ktoré sú k dispozícii v prevedení z dreva alebo lakovaného kovu. Barové stoličky sú navyše dostupné v dvoch výškach a dizajne s opierkou či bez.

Stoličky Fiber

Či už máte doma skupinku stoličiek Fiber a radi by ste ich rozšírili aj o barovky, alebo chcete svoj interiér vybaviť prvým prírastkom z tejto kolekcie, môžeme vám zaručiť, že vás tieto dizajnové kúsky neprestanú baviť a budú vám slúžiť dlhé roky. Pre inšpiráciu nezabudnite preskúmať celú ponuku kolekcie Fiber.

Jste z Česka? Přejděte na Další přírůstky do kolekce Fiber

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť