Dávka nového dizajnu od Ferm Living

Dávka nového dizajnu od Ferm Living

10.02.
2020

Dominika Švandová

Dánska značka Ferm Living, známa pre nezvyklé, organické tvary a prírodne ladené odtiene svojich produktov, predstavila hneď niekoľko čerstvých noviniek, ktoré sme neváhali zaradiť do nášho sortimentu. Na DesignVille tak môžete zaobstarať nové dizajnovky z kategórie nábytku, svietidiel, doplnkov i tapiet. Poďte sa s nami pozrieť na tie, ktoré by vám rozhodne nemali uniknúť.

Ilustrovaný svet Katie Scott 

Tapety majú v sortimente značky Ferm Living špeciálne miesto. A práve u nich začala spolupráca s britskou ilustrátorkou Katie Scott, ktorá pre Ferm Living vytvorila rad nádherných motívov inšpirovaných prírodou a ríšou zvierat. K niekoľkým tapetám, ktoré sme vám predstavili už skôr, teraz pribudli tapety v novom motíve aj v novom farebnom prevedení.

tapety Katie Scott

tapety Katie Scott

 

Tapety však nie sú unikátne len svojím dizajnom. Za zmienku stojí aj ich výroba, ktorá si, od ručného miešanie farieb až po proces tlače, žiada precíznosť a skúsenosti. O tie však určite nie je núdza - tapety sú totiž vyrábané v najstaršej švédskej tapetárske firme!

 

Vedľa tapiet môžete detskú izbu zútulniť tiež novými obliečkami. Ilustrácie zvieratiek si deti zamilujú!

povlečení Katie Scott

Katie Scott povlečení

Obľúbené Plant Boxy v novom

Uhádnuť, v čom tkvie popularita truhlíkov z kolekcie Plant Box, nie je nič ťažké. Vedľa nadčasového dizajnu je ich prednosťou najmä variabilita. Plant Boxy môžete použiť ako štýlové hrantíky na kvety i ako odkladacie boxy na knihy, časopisy, písacie potreby alebo hračky. Nový dizajn má nízky a široký dizajn, a tak možnosti využitia rozširuje ešte ďalej.

Plant Box Ferm Living

Plant Box Ferm Living

 

Jedinečné svietidlá

Na svoje si v ponuke noviniek prídu aj milovníci neobyčajných svietidiel. Ferm Living predstavil hneď dva typy lámp v jedinečnom dizajne.

Kolekcia Arum zahŕňa stojacie, nástenné a stolové lampy, ktoré spoznáte podľa zahnutého tela a asymetrického tienidla. V prípade stojacích a stolových lámp je dizajn doplnený o mramorovú základňu, vytvárajúcu zaujímavý kontrast.

Ferm Living Arum

Ferm Living Arum

 

Ďalšou novinkou je lampa Vuelta, dekoratívne svietidlo, ktoré dokáže vykúzliť príjemnú atmosféru. Lampa je vyrobená z opálového skla, ktorému dodávajú textúru jemné vrúbky. Tiež vám jej odvážny tvar pripomína starodávne stĺpy?

Ferm Living Vuelta

 

Nábytok, ktorý zaujme

Inšpirácia prírodou a zmysel pre tvary sa prejavuje tiež v novo predstavených kolekciách nábytku. V sekcii pohoviek nájdete modulárnu pohovku Catena s nízkym a širokým sedákom a dizajnové pohovky a kreslá Rico charakteristické oblými tvarmi. 

Catena Ferm Living

Catena Ferm Living

Ferm Living Rico

 

Kontrastné materiály skla a mramoru sa spájajú v dizajne stolíka Mineral. Ak hľadáte naozaj neprehliadnuteľný prvok do obývacej izby, táto novinka bude tou pravou voľbou.Mineral Ferm Living

Našli ste medzi novinkami svojho favorita? Nenechajte si ujsť ani ďalšie z čerstvých kúskov značky Ferm Living - všetky pohromade ich nájdete v sekcii noviniek.

Jste z Česka? Přejděte na Nový design od Ferm Living

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť