Dekorácie pre krásny advent

Dekorácie pre krásny advent

15.11.
2021

Dominika Švandová

Spríjemnite si čakanie na to najkúzelnejšie obdobie v roku a vrhnite sa do objavovania dekorácií, ktoré k nemu neodmysliteľne patria. Pripravili sme pre vás výber nových dekorácií aj stálych bestsellerov z našej adventnej ponuky.

Či už hľadáte adventný svietnik, s ktorým budete môcť odpočítavať zostávajúce týždne do Vianoc, praktické a oku lahodiace doplnky k vianočnému stromčeku, alebo len drobnosti k vyzdobeniu interiéru, medzi novinkami i bestsellermi z minulých rokov nájdete na DesignVille presne to pravé – dizajnové kúsky v severskom štýle.

 

Ozdoby s dušou

Značka Ferm Living má vo svojom portfóliu hneď dve kolekcie originálnych ozdôb, ktoré sa budú hodiť nielen na vianočný stromček.

Jednou z nich je kolekcia vyšívaných ozdôb v podobe niekoľkých symbolov Kodane. V kolekcii Ornament nechýbajú motívy ako Malá morská víla alebo labuť ako dánsky národný vták. Samozrejmosťou sú aj motivy praclíka – Kringle, alebo kodanských architektonických dominánt ako je Church of our Saviour, Nyhavn, Marble Church či strážca paláca Royal Life Guard. Kolekcia by sa nezaobišla ani bez obľúbeného dopravného prostriedku – Bike alebo obľúbeného nápoja – Beer. Ozdoby sú vyšívané, sú teda zaujímavou alternatívou ku klasickým vianočným bankám.

Ornament

 

Ak ste naopak priaznivci klasických okrúhlych ozdôb, nemali by ste minúť tie nasledujúce. Tohtoročnou novinkou sú delikátne ladené banky Flora Ornaments v niekoľkých veľkostných prevedeniach. Sklenené priehľadné banky v sebe ukrývajú krehké fialové kvietky, ktoré ozvláštnia stromček a budú sa určite zaujímavo vynímať aj v prítomnosti svetielok.

 

fermLIVING-FloraOrnaments-Purple-image

 

Svietnik, ktorý zaujme

Nápaditým spojením svietnika a misky v jednom dekoratívnom prvku je svietnik Bowl v mosadznom a čiernom prevedení. Vďaka jeho tvaru ho môžete dozdobiť drobnosťami podľa aktuálneho ročného obdobia - kreativite sa medze nekladú! Svietnik tak isto využijete nielen v období adventu.

Ferm Living svícen Bowl

 

Pre krásny stromček

Okamihy pri vianočnom stromčeku, keď si vaši blízki s nadšením rozbaľujú vianočné darčeky, patrí k tým najkrajším z celého obdobia Vianoc. K ozdobovaniu stromčeka sa budú hodiť už zmieňované ozdoby Ferm Living spolu s elegantnou špičkou v tvare hviezdy. Skvelým a praktickým doplnkom sú aj bavlnené podložky pod stromček s jemným motívom drobných hviezd. V ponuke nechýbajú ani štýlové stojany na vianočný stromček v troch prevedeniach.

Stojan na stromeček Ferm Living

Podložka pod stromek

Hvězda Ferm Living

 

Adventné bestsellery

S týmito doplnkami nešliapnete vedľa. Sú to totiž tie najlepšie kúsky, ktoré sa v našej ponuke držia dlhodobo.

Pomaly sa blíži deň, keď na adventnom svietniku rozsvietime prvú sviečku. V našom adventnom výberu nájdete hneď niekoľko adventných svietnikov, napríklad obľúbené svietniky Circle. Svietniky majú minimalistický kovový dizajn, ktorý vám dovolí experimentovať s ich arnažmá, vrátane možnosti zavesenia.

Ferm Living Circle

Svícen Circle

 

Štýlové odpočítavanie

Originálne svietniky si môžete tiež vytvoriť z hrnčekov Design Letters. Šálky v bielom alebo v čiernom prevedení s číslicami 1, 2, 3, 4 majú všestranné využitie. Cez rok z nich môžete popíjať kávu a na Vianoce ich pomocou špeciálnych držiakov na sviečky premeníte v adventný svietnik.

Hrníčky/svícny Design Letters

 

Ak máte radi prítomnosť plápolajúcich sviečok, nemali by ste prehliadnuť ani ďalší štýlový spôsob odpočítavania, ktorý zahŕňa ešte väčší počet plamienkov – pre každý predvianočný deň jeden. Balenie dvadsaťštyri sviečok Countdown to Christmas v krásnom balení s viečkom ako svietnikom je zaujímavou podobou dánskej tradičnej adventnej sviece Kalenderlys.

fermLIVING-CountdownToChristmas-image

Pozrite si ďalšie svietniky, sviečky alebo dekorácie na ozdobu voňavých vetvičiek. V našom adventnom výbere nájdete všetky vianočné nevyhnutnosti.

Jste z Česka? Přejděte na Dekorace pro krásný advent

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť