DesignVille spúšťa nový e-shop s dizajnom

DesignVille spúšťa nový e-shop s dizajnom

25.04.
2014

Katka Horáková

Pravidelným čitateľom pravdepodobne neunikol fakt, že s prelomom nového roka 2014 sa povážlivo znížil počet príspevkov na blogu. Nie je to preto, že by ma prestal baviť škandinávsky dizajn či štýlové interiéry, alebo že by som už potešenie z nich s vami nechcela zdieľať.

Naopak!

Len niekoľko dní po tom, čo sme rozbalili darčeky pod vianočným stromčekom, som sa s plným nasadením vrhla do prípravy nového e-shopu, ktorý vám dnes konečne môžem predstaviť. Túto ideu sme mali s Michalom už dlhšiu dobu, ale až na sklonku roku nastala tá správna konštelácia pre jej realizáciu.

Príliš dlho som na Pinterestu aj inde narážala na krásne doplnky, štýlový nábytok alebo svietidlá, ktoré tu v Česku nebolo možné kúpiť.

Lampicka-Milk-Andtradition

Zamilovala som sa napríklad do lampičky Milk od &tradition, ktorej prítomnosť u nás v obývačke som vyhodnotila ako nevyhnutnú. Ale nezostalo len pri Milk, čoskoro som sa nadchla pre ďalšie skvelé veci od tejto dánskej značky. &Tradition sa stalo mojou srdcovkou a som rada, že sa z nich vďaka DesignVille budete môcť tešiť aj vy.

LuckyBoySunday polštáře

Ďalšiou značkou, ktorú k nám ako prvý privážame, je LuckyBoySunday. Nádherné hebučké vankúšiky z alpaky so zaujímavými grafickými motívmi ma uchvátili už dávno.

A z Mekky škandinávskeho dizajnu, dánskej Kodane okrem dvoch vyššie uvedených značiek prichádzajú aj ďalšie štýlovky od Muuto, Gubi, Normann Copenhagen a Menu.

Nielen pre deti, ale aj pre všetkých milovníkov retro dekorácií tu máme ďalšie novinky na slovenskom trhu, štýlové matriošky a plagáty od švédskej grafičky Ingela P. Arrhenius, z produkcie štokholmskej značky OMM Design.

A aj keď škandinávsky dizajn je mi veľmi blízky svojou filozofiou a úžasným citom pre skĺbenie funkčnosti, jednoduchej účelnej formy a prírodných materiálov, v našom e-shope chcem prinášať aj iné, než len severské značky. Avšak len také, ktoré sú štýlovo blízke a konzistentné svojou filozofiou. Už teraz nájdete v DesignVille shope dve české značky: Ulč Furniture - dizajnový nábytok, ktorý ma uchvátil na októbrovom Designbloku a nápadité betónové závesné lampy z produkcie Jakuba Velínského. Ďalšie zaujímavé značky budú čoskoro nasledovať.

Verným čitateľom svojho blogu sľubujem, že inšpiráciu budete na týchto stránkach nachádzať aj ďalej, úvodnú stránku blogu nájdete od tejto chvíle na: DesignVille.cz/blog. A máte moje slovo, že sa z blogu nestane len miesto pre propagáciu produktov z nového e-shopu (hoci na začiatku mi doprajte tú radosť podeliť sa s vami o tie najväčšie úlovky); ale ďalej, a teraz snáď aj častejšie, budem písať o zaujímavých interiéroch a aktuálnych dizajnových trendoch.

Týmto vás srdečne pozývam do DesignVille e-shopu. Ak chcete vedieť o dôležitých novinkách i zaujímavých akciách, prihláste sa k odberu e-mailových noviniek. V niekoľkých nasledujúcich dňoch buďte prosím zhovievaví k prípadným nedostatkom, o ktorých mi môžete dať vedieť mailom na katka@designville.cz.

Vaša Katka

P.S. Aj keď tento článok píšem prevažne v jednotnom čísle, pretože som jednoducho takto zvyknutá blog písať, je DesignVille e-shop rovnakou mierou projektom môjho manžela Michala, ktorý celý čas bdie nad jeho technickou a marketingovou stránkou. Na záver chcem poďakovať našim kolegom z PeckaDesign, ktorí nám e-shop tak pekne nakódovali, naprogramovali a vykonali všetky tie technické a marketingová nastavenia. Vďaka Radkovi, Zdeňkovi, Jirkovi, Petrovi a Karlovi!

Jste z Česka? Přejděte na DesignVille spouští nový e-shop s designem
Shopping from the EU? Switch to DesignVille launches new design online store

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť