Dizajnový luster Muuto Ambit Rail

Dizajnový luster Muuto Ambit Rail

10.04.
2017

Lucie Čačalová

Dánska značka Muuto uviedla na Milano Furniture Fair niekoľko úžasných noviniek. Veľa z nich už nájdete aj v sortimente DesignVille, avšak jedna nás zaujala natoľko, že vám ju chceme predstaviť bližšie.

Nebudeme chodiť okolo horúcej kaše a predstavíme vám Ambit Rail, majestátny luster rozširujúci rodinu dizajnových lámp Ambit. Za ich návrhom stojí švédske dizajnérske duo TAF Architects, ktoré tento rok doplnilo existujúce lampy dvoch veľkostí aj o veľký luster, ktorý svojim dizajnom vychádza práve z prepracovanej architektúry jednotlivých závesných svietidiel.

Muuto Fiber & Ambit Rail

Každé jednotlivé tienidlo lampy Ambit zaujme krásnymi proporciami a balansovaním medzi rovnými líniami a oblými tvarmi. Tri elegantné tienidlá zavesené na rovnakofarebnej tyči sa potom v lustri Ambit Rail zhmotňujú v efektné, minimalistické svietidlo so silným výrazom a nadčasovým vyznením.

Muuto Ambit Rail & Visu Barstool

Ambit Rail je k dostaniu v troch neutrálnych farbách - bielej, šedej a čiernej - so štvormetrovým káblom, ktorý umožní ľubovoľnú výšku zavesenia napríklad nad jedálenským stolom, barovým pultom alebo napríklad v zasadacej miestnosti. Vďaka svojej dĺžke 126 cm sa svietidlo hodí aj do väčších priestorov a miestností s vyššími stropmi.

Muuto Ambit Rail

Rovnako ako jednotlivé lampy Ambit majú aj tienidlá lustru bielu vnútornú stranu, ktorá odráža svetlo vychádzajúce zo žiarovky.

Muuto Ambit Rail rozmery

A aby sme nezabudli, poďte sa tiež pozrieť, aké ďalšie novinky od Muuto na DesignVille nájdete. Tešte sa na svieže farby obľúbených svietidiel Unfold a E27 v béžovej a olivovo zelenej či na zeleno-béžový odtieň populárnych lustrov Ambit

Jste z Česka? Přejděte na Designový lustr Muuto Ambit Rail

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť