Harmónia dizajnu a prírody: kolekcia kvetináčov Bau

Harmónia dizajnu a prírody: kolekcia kvetináčov Bau

19.06.
2019

Dominika Švandová

Nielen, že zeleň dokáže osviežiť interiér, tiež môže mať pozitívny vplyv na našu životnú pohodu a harmóniu. A preto sme radi, že vám môžeme predstaviť nové kvetináče a hrantíky z kolekcie Bau dánskej značky Ferm Living, v ktorých to rastlinám rôznych tvarov, farieb i textúr naozaj pristane.

Dánska značka Ferm Living predstavila kolekciu štýlových kvetináčov a truhlíkov Bau, s ktorými bude ešte jednoduchšie vniesť do vonkajších i vnútorných priestorov trochu (alebo viac) zelene. Vzhľad kvetináčov, ktoré vznikli v spolupráci s dizajnérskym štúdiom Herman Studio, je inšpirovaný líniami a industriálnym štýlom výtvarnej školy Bauhaus. Ich dizajn je tak nestarnúci a len tak neomrzí.

Kolekce květináčů Bau

Kolekce květináčů Bau

Domov alebo vonkajšok?

V kolekcii nájdete ako šikovné hrantíky, tak aj elegantné kvetináče. Svoju súkromnú oázu pokoja si tak môžete vytvoriť na balkóne, na terase i v obývacej izbe. Kolekcia je vyrobená z pozinkovanej ocele so špeciálnou úpravou, ktorá zaisťuje ich odolnosť. Nepriaznivých vplyvov počasia sa preto nemusíte obávať.

Kvetináče sa skladajú z dvoch častí - samotného kvetináča a zvýšeného podstavca, ktorý im dodáva ich nezameniteľný charakter. Na dne nechýbajú ani dierky na odtok vody. Jednoduché a spoľahlivé zavesenie kvetináčov potom zaisťujú dva háčiky s kovovým upevnením.

Kolekce květináčů Bau

Kolekce květináčů Bau

Kolekce květináčů Bau

Rastlinám na mieru

Farebná škála kolekcie je navrhnutá presne tak, aby nechala vyniknúť zeleni. Zároveň ponúka niekoľko možností, ktoré spolu perfektne ladia. V kolekcii nájdete hrantíky a kvetináče v temne zelenej (Dark Green), tmavo sivej (Warm Grey), čiernej, tmavo modrej (Dark Blue) a tlmeno rúžovej (Dusty Rose). Je teda len na vás, akú farebnú kombináciu zvolíte. Vyberať môžete aj podľa veľkosti. Nechýbajú kvetináče pre rastliny menšie aj pre tie, čo sa už poriadne rozrástli.

Kolekce květináčů Bau

Chcete mať doma zeleno? Celú kolekciu si môžete pozrieť tu.

Jste z Česka? Přejděte na Nová kolekce květináčů Bau

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť