Interiér v pastelových farbách

Interiér v pastelových farbách

28.04.
2018

Katka Horáková

Prestížny architektonický ateliér Rules Architekti je autorom návrhu vzorového bytu v bratislavskom rezidenčnom projekte Blumentál. A pretože DesignVille prispel do tohto projektu niekoľkými nábytkovými kusmi, svietidlami i doplnkami, rozhodli sme sa vám tento nádherný interiér predstaviť bližšie.

S výzvou v podobe netypického pôdorysu bytu si Rules Architekti poradili bravúrne a z nepravouhlej dispozície urobili prednosť, ktorá robí tento byt jedinečným. Bytu dominuje kuchynská linka v odtieni "dusty green", ktorá plynulo prechádza do bloku šatníkových skríň v predizbe a tvoria tak jeden kompaktný celok, ktorý ukrýva kúpeľňu aj špajzu.

Vzorový byt v projektu Blumentál - Rules architekti

Odtiene zelenkavej farby sa v byte opakujú na doplnkoch ako sú machovo zelené mlynčeky na korenie alebo váza Elevated. Studené odtiene dokonale vyvažuje farebný akcent v podobe jedálenských stoličiek Beetle od Gubi v odtieni "sweet pink". Čierno lakovaná podnož stoličiek v tvare chrobáčich nožičiek zase dokonale ladí s lustrom Franklin.

Vzorový byt v projektu Blumentál - Rules architekti

Vzorový byt v projektu Blumentál - Rules architekti

Detskej izbe dominuje príjemná tapeta so vzorom Terrazzo. Ako centrálne osvetlenie bol zvolený skladaný luster Norm 03 značky Normann Copenhagen. Stoličku Vitra Tip Ton vidno v študentských izbách často - pri práci sa stolička nakloní na prednú hranu a udržuje tak chrbticu v ergonomickej pozícii. Pozornému oku neuniknú ani doplnky - organizér S-Tidy alebo štýlové kancelárske doplnky z kolekcie Daily Fiction.

Viac fotografií z tohto nádherného interiéru nájdete na webe architektonického štúdia Rules

Zdroj: s láskavým súhlasom Rules Architekti

Jste z Česka? Přejděte na Interiér v pastelových barvách

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť