Na oslavu konca roka

Na oslavu konca roka

19.12.
2019

Dominika Švandová

Koniec roka je tradične spojený s menej či viac bujarými oslavami. Či už plánujete pokojné posedenie s pár priateľmi alebo hostíte veľkú spoločnosť, určite sa vám bude hodiť pár tipov, ako urobiť každú párty nezabudnuteľnou.

Vítanie nového roka vo farbách zlata

Aby ste rok zakončili štýlovo, držte sa pri príprave niekoľkých ladiacich farieb. Nám sa zapáčila kombinácia číreho alebo dymového skla v kombinácii so zlatými detailmi, ktoré ladia k šampanskému aj polnočnému ohňostroju.

výběr-k-novému-roku

  1. Zlatá girlanda. Z ktorej vytvoríte najrôznejšie nápisy.
  2. Poháre na koktail. Na vysokej stopke sa hodí napríklad aj na sorbet.
  3. Svietnik Granny. Dokonalý spoločník slávnostného stola.
  4. Chladiaci karafa na víno. Ideálne na oslavu, pretože v nej víno zostane dlho chladné.
  5. Karafa Ripple smoke. Zaujme minimalistickým tvaroslovím a kvalitným prevedením z ručne fúkaného skla.
  6. Lyžička Fein Small Spoon. Pre hostinu vyladenú do posledného detailu.
  7. Geometrický svietnik. Skrz steny preniká krásna hra svetla.
  8. Servírovací tanier KastehelmiKanapky sa na ňom budú skvele vynímať.
  9. Šampanské nesmie chýbať. A z pohárov Essence chutia bublinky najlepšie.
  10.  S nezabudnuteľnými koktaily vám pomôžu shaker s odmerkou a kýblik na ľad z kolekcie Collar od Stelton.
  11.  Podnos Glaze s praktickou úchytkou. Hodí sa na servírovanie sladkého i slaného.
  12.  Girlanda s číslicamiHodí sa napríklad na nápis 2020.
  13.  Otvárak na fľaše so zvončekom. Profesionálny pomocník na otvorenie fliaš i začatia prípitku.

Vtipné párty dekorácie

Doplnky dodajú každej oslave razom slávnostnejšie vyznenie, čo si Silvestrovká párty rozhodne zaslúži. Komu nechýba vtip, siahne po ozdobách, ktoré fantázii medze nekladú a vytvoria nástenné dekorácie v podobe zlatej alebo čiernej girlandy s číslicami, písmenami i symbolmi. S pomocou girlandy môžete svojim hosťom napríklad popriať šťastie do nového roka, podobne ako sme to urobili my v našom showroome.

Nový rok 2020

Aby šampanské tieklo prúdom

Vychladený drink je ďalší na zozname toho, čo robí oslavu oslavou. K vrcholu večera si pripravte elegantné poháre na šampanské, ktorým uvítate nový rok.

V priebehu oslavy majte k dispozícii poháre na víno či koktail Essence od Iittala alebo dizajnové poháre z kolekcie Ripple od Ferm Living, ktoré sa budú hodiť na víno, koktaily i nealko. Praktická bude tiež karafa z rovnakej kolekcie. Na likér potom iste zvoľte poháre z dielne Normann Copenhagen.

sklenice Essence od Iittala

Ferm Living Ripple

Ferm Living Ripple

Štýlovo naservírované občerstvenia

Keď sa budú stoly prehýbať pod dobrým jedlom, nech sa to deje štýlovo! Na servírovanie kanapiek či chlebíčkov sa výborne hodia sklenené podnosy Kastehelmi, v hravějším štýle tácky Vitra s geometrickými vzormi alebo podnosy a etažéry Glaze.

Na oriešky, chrumky a iné drobné pochutiny siahnite po najrôznejších miskách. Viac ako odolné sú misy Krenit zo špeciálneho pevného materiálu v niekoľkých výrazných farbách, ktoré oslave dodajú na hravosti.

Veríme, že vás náš výber inšpiroval k naplánovaniu silvestrovské oslavy, na ktorú budete spomínať ešte dlho po doznení polnočného ohňostroja! Veríme, že vás náš výber inšpiroval k naplánovaniu silvestrovské oslavy, na ktorú budete spomínať ešte dlho po doznení polnočného ohňostroja! Pripravte sa na vynorí nového roka s predstihom a zastavte sa pre dizajnové poháre, riad i zábavné girlandy do nášho showroomu. Predtým než zahájime vianočné "prázdniny" sa u nás môžete zastaviť v piatok 20.12. od 9 do 18 hodín alebo v pondelok 23. 12. od 9 do 16 hodín.

Jste z Česka? Přejděte na Na oslavu konce roku

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť