Narodeninové zľavy

Narodeninové zľavy

10.04.
2022

Katka Horáková

V apríli slávime v DesignVille už deviate narodeniny a pri tej príležitosti celý týždeň rozdávame zľavu na drvivú väčšinu sortimentu! Poďte oslavovať s nami a urobte si radosť severským dizajnom!

Oslávte s nami naše deviate narodeniny! V týždni od 10. do 16. apríla 2023 zaobstaráte väčšinu nášho sortimentu so zľavou až 20 %. Zľavy platia na značky  &TraditionBoliaFerm Living, Fritz HansenGubiHAYMenuMuuto, New WorksNormann CopenhagenNorthernVitra a ďalšie. A pár kúskov nájdete aj s ešte väčšou zľavou – zľava nad 20 % však platí len do vypredania zásob.

Užitočné informácie

Narodeninové zľavy trvajú od 10. do 26. apríla 2023. Pre uplatnenie zľavy nepotrebujete žiaden poukaz. Tovar, ktorý nebudeme mať skladom vám radi objednáme. Zálohy za tovar na objednávku alebo z e-shopu je potrebné uhradiť najneskôr do pondelka 17. apríla 2023. Na všetky vaše otázky, ktoré sa akcie týkajú, radi odpovieme na shop@designville.cz, na telefóne +420 730 899 214 alebo na našich facebookových stránkach

Otvorené aj cez víkend

Pokiaľ preferujete osobný výber dizajnových kúskov, iste vás poteší, že dvere nášho brnenského showroomu zostanú otvorené aj cez víkend. V sobotu sa na vás budeme tešiť medzi 10-16 hodinou. Pri hľadaní odpovede na otázku, čo konkrétne v showroome vystavujeme, vám napovie označenie na webe k videniu v showroome.

Jste z Česka? Přejděte na Narozeninové slevy

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť