DesignVille má nové logo

DesignVille má nové logo

21.08.
2017

Katka Horáková

S blížiacim sa koncom leta k nám severný vietor privial nové logo. No, samozrejme takto jednoduché to nebolo :) Na novej firemnej identite sme poctivo pracovali celé leto a prvé plody vám môžeme predstaviť už dnes.

Predchádzajúce logo vzniklo v čase, keď sa z blogu DesignVille stal e-shop, samozrejme blogom naďalej podporovaný. Tento prerod v pôvodnom – už tak tvarovo komplikovanom – logu DesignVille symbolizovala visačka s nápisom SHOP. Ta nám už s odstupom času prišla nadbytočná.

DesignVille za viac ako 3 roky vyzrel a nebolo pochýb, že si zaslúži vizuálne čisté a sebavedomé logo, rovnako tak i ďalšie prvky firemného brandu. Vlastne to pôvodne mal byť len taký očistný facelift, ale ako to tak býva, nakoniec nás medzi niekoľkými grafickými návrhmi brnenského grafického štúdia Artishock zaujal variant, ktorý sa od pôvodnej podoby odlišoval snáď najviac.

Nové logo DesignVille

Nadchli sme sa pro kombináciu elegantného pätkového logá a výrazné typografie bezpätkových textov, ktoré sa na jednotlivých aplikáciách brandu objavujú. Sloganom In love with Scandinavian Design sa vyznávame z lásky ku škandinávskemu dizajnu.

Väčšina značiek v našom sortimente sú nefalšovane škandinávske a o tých zvyšných hovoríme, že majú škandinávsku DNA – však sú tiež často v severských interiéroch k videniu bok po boku s rýdzimi ikonami škandinávskeho dizajnu. Minimalizmus a tvarovú čistotu, ktoré sú tak charakteristické pre škandinávsky štýl, sme sa snažili premietnuť do všetkých foriem tlačených materiálov.

Vizuální styl DesignVille

Spojením s predošlou verziou firemného štýlu je potom svieža tyrkysová farba, ktorá bude aj naďalej jedným z rozpoznávacích prvkov brandu DesignVille. Z návrhov tlačovín vám nateraz prinášame malú ochutnávku, finálnu podobu najrôznejších tlačených materiálov so štúdiom Artishock ešte ladíme. Už teraz sa ale nemôžeme dočkať, až ich začneme pridávať do vašich balíčkov :)

Jste z Česka? Přejděte na DesignVille má nové logo

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť