Nové reproduktory Vifa

Nové reproduktory Vifa

04.06.
2019

Monika Kudličková

Slate is the New black. To je aktuálne heslo značky Vifa, ktorá na trh uviedla nové exkluzívne farebné prevedenie svojich produktov. Okrem iného predviedla ďalšie funkcie, ktoré tieto reproduktory novej generácie posúvajú na úplne novú úroveň.

Vifa Copenhagen a Stockholm: generácia 2.0

Kolekcia Copenhagen a Stockholm druhej generácie je obohatená o dve výnimočné tlačidla. Jedným z nich je Vifa®LINK na zadnej strane, ktoré umožňuje prepojiť reproduktory jedným stlačením. Táto funkcia je tak skvelým pomocníkom v prípade využívania viacerých reproduktorov po celom byte. Vďaka tlačidlu Vifa®PLAY, nachádzajúcom sa na prednej strane, potom môžete behom sekundy prepnúť na jednu z troch obľúbených rozhlasových staníc, ktoré si do zariadení vopred naladíte.

Vifa

Vifa

Šesť odtieňov hudby

Predstavenie novej generácie znamená aj pridanie dvoch nových farebných odtieňov. Podceňovaná, ale seversky elegantná borovicovo zelená a klasická, napriek tomu módna, horsky modrá od tohto okamihu dopĺňajú kompletnú farebnú radu.

Vifa

Vifa

Vifa

Vifa

Vifa

Slate is the new black

Mimo to vzniklo úplne nové atraktívne farebné prevedenia - bridlicovo čierne. To nahradilo antracitovo sivú pri modeloch Copenhagen, Stockholm i Oslo a prejavil sa aj u Helsinki. Tento neutrálny a napriek tomu elegantný tón čerpal inšpiráciu pochádzajúcu z bridlice, prírodného materiálu, ktorý spája jemnú štruktúru so skutočnou silou. Bridlica je produktom nepretržitého procesu usadzovania ílu, hliny a ďalších organických materiálov severskej prírody. Farba je teda od začiatku do konca verná silným severským koreňom, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou DNA značky.

Vifa

Vifa

Vifa

Aplikácia VIFA HOME

Ak dávate prednosť ovládaniu z aplikácie, preferujete svoje vlastné nastavenia alebo chcete streamovať - to všetko je možné spravovať pomocou aplikácie VIFA HOME. Táto bezplatná platforma ponúka okamžitý prehľad hudobných zariadení Vifa vo vašej domácnosti. Možno v nej ovládať streamovacie služby Spotify, QQ Music alebo TuneIn alebo ju prepojiť s televízorom, smartphonom, tabletom, USB flash diskom alebo akýmkoľvek ďalším hudobným serverom. Aplikácia je neuveriteľne jednoduchá, prehľadná a intuitívna. Vždy tak môžete mať nastavenie atmosféry vo všetkých miestnostiach vo svojich rukách a to priamo doslova.

Novinkou je ovládanie ladenia zvuku a kompenzácie umiestnenia reproduktora. Napríklad niektorí zákazníci dávajú prednosť umiestneniu Stockholmu vysoko a hore nohami, zapnutím funkcie SWAP obnoví ponuku správneho stereofónneho obrazu.

Vifa

Aplikácia je k dispozícii pre iPhone / iPad a Android.

Jste z Česka? Přejděte na Nové reproduktory Vifa

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť