Novinky od HAY v znamení farieb a pohodlia

Novinky od HAY v znamení farieb a pohodlia

09.06.
2020

Eliška Koukalová

Obľúbené kolekcie značky HAY medzi seba privítali nové varianty. Stoličky AAC spolu s kreslami AAL sa rozrástli o Soft varianty, stolíky radov DLM a Tray Table obliekli nové svieže farby. Vydajte sa s nami na prechádzku farebným svetom severských noviniek!

Nadväzujú na overenú klasiku 

Kolekcia About A Chair od HAY, ktorá sa teší veľkej obľube, je stelesnením úspešnej a dlhotrvajúcej spolupráce medzi dizajnérom a značkou. Stále expandujúci rad stoličiek a kresiel z pera Hee Wellinga sa postupom času vyvíja a odráža súčasné potreby aj nároky. Stále si ale zachováva tvaroslovia typické pre kolekciu AAC. Okrem stoličiek a kresiel s vypnutým polstrovaním teraz HAY novo ponúka viac polstrované varianty Soft, a to v kolekciách AAC i AAL. Rada Soft podľa Welling odráža potrebu varibilního sedacieho nábytku, u ktorého sa teraz viac ako kedykoľvek predtým stierajú rozdiely medzi použitím ako čisto kancelárskeho či rýdzo odpočinkového.

 

AAC Soft od HAY

 

Nové kreslá AAL aj stoličky AAC si zachovávajú tie najlepšie estetické kvality svojich predchodcov, preto ich s nimi môžete ľahko zladiť. Rovnako ako doteraz si aj u Soft variantách môžete vybrať z veľkého množstva farieb aj podnoží. Nová je tiež varianta Soft Duo, ktorá má mierne odlišnú farbu čalúnenia vpredu a vzadu.

AAL Soft od HAY

AAC Soft od HAY

AAC Soft od HAY

 

Miesto pri bare

Sortiment na stránkach DesignVille rozširujú tiež barové stoličky Cornet. Ich tvorca Jonas Trampedach sa pokúsil oprášiť klasický vzhľad baroviek a uchopiť ho z inej perspektívy. Pri použití inovatívnej techniky oceľových rúrok sa nechal inšpirovať konštrukciou bicykla. Sedadlo z rôznych typov dreva aj niekoľko variant vzhľadu podnože umožní vyladenie so zvyškom interiéru k dokonalosti. Na výber máte navyše z dvoch rôznych výšok. Ak váhate, akú zvoliť, treba vám napovie náš článok: Ako vybrať správnu výšku barovej stoličky?

Cornet od HAY

Cornet od HAY

 

Rozžiari každý kút

Chýba vám v interiéri nádych žltej, oranžovej, mätovo zelenej či tmavo modrej? Všetkých milovníkov sýtych odtieňov iste potešia novinky z radov odkladacích stolíkov HAY. Kolekcia Don’t Leave Me (neopúšťaj ma) skrátene DLM svojím tvarom aj názvom priamo nabáda k prenášaniu. Nie inak na tom sú aj stolíky Tray Table, ktoré sú tiež odeté do nových farieb. Ich minimalistický rám je doplnený o praktický podnos, ktorý uľahčuje manipuláciu, a keď už nie je potreba, stane sa zase súčasťou stolíka. Nové žiarivé farby umožnia aj inak minimalistickým kúskom vyniknúť a upútať pozornosť sýtym odtieňom.

DLM Sun Yellow od HAY

Tray Table od HAY

Tray Table od HAY

 

Či už ste priaznivci krikľavých farieb alebo zarytí minimalisti, medzi novinkami značky HAY nájdete oboje. Už viete, ktorý kúsok by sa vám domov hodil najviac?

Jste z Česka? Přejděte na Novinky od HAY ve znamení barev a pohodlí

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť