Novinky od Muuto, jeseň 2017

Novinky od Muuto, jeseň 2017

23.10.
2017

Tereza Šimáčková

Z noviniek od Muuta na nás dýcha čistota, jednoduchosť a v prípade stoličiek Loft tiež trochu nostalgia. Presvedčte sa sami o tom, ako zapadnú nové kúsky od Muuto do rôznych interiérov prostredníctvom inšpiračných fotografií.

Budiš svetlo

Čo očakávate od pracovnej lampy? Podľa nás by sa hlavne mala dať natočiť tak, aby osvetľovala pracovnú plochu, nie vašu tvár. Keď navyše zvládne meniť intenzitu žiarenia, má body navyše. Nie je totiž tma ako tma. A tiež musí dobre vyzerať. Tip Lamp od Muuto spĺňa všetko.

tip_lamp02

tip-lamp_01

Niečo na tej tácke bude

Primárne slúži tácka k prenosu väčšieho množstva pohárov a hrnčekov z A do B. Vo filmoch na nej servírujú raňajky do postele. Skvele vyzerajúce podnosy využite ako dekoráciu - cez Vianocie na ne naaranžujte ozdoby alebo vetvičky a na jar ich doplňte napríklad vázičkou s lúčnymi kvetmi. O originálnu parádu na váš stôl bude postarané celý rok. Platform Tray vyzerá krásne aj sama o sebe.

tac01

Presun zo školských lavíc k jedálenským stolom

Stoličky Loft Chair majú čistý, jednoduchý, poctivý a ľahko industriálny dizajn. Nápadne pripomínajú stoličky, na ktorých sme za našich mladých rokov sedávali v školských laviciach. Pomocou kombinácie rôznych farieb konštrukcie a sedákov vytvoríte u svojho jedálenského stola osobité posedenie, ktoré bude ladiť s lampou, so stolom a napríklad aj s obrazom, ktorý vám visí na stene.

loft03

loft01

loft02

loft04

Modrá je dobrá, ale len ružová to môže byť

Ekologický kôš Restore z plsti, ktorá sa vyrába z vlákien recyklovaných PET fliaš je teraz vedľa modrej, šedej, tyrkysovej, červenej a ďalších farieb.

restore4

restore2

Nebojte sa rozmáchnuť

Stoličky doprajú maliarom, stylistom alebo architektom väčšiu voľnosť pohybu pri sedení. A tak sa nad svojimi skicami môžu poriadne rozmáchnuť. Nemusíte byť práve umelec, aby ste si dopriali to isté. Fiber Stool má ľahko tvarovaný pohodlný sedák a niekoľko farebných variant.

Stoličky Fiber

Mať tak bar

Človek by si kvôli barovkám Fiber najradšej prikúpil bar alebo aspoň barový pult, aby ich mal kam postaviť. Muuta ponúka Fiber Bar Stool v niekoľkých farebných variantoch.

barovka01

barovka02

barovky_tac01

 

Jste z Česka? Přejděte na Novinky od Muuto, podzim 2017

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť