Novinky od Muuto

Novinky od Muuto

19.05.
2015

Katka Horáková

Muuto ide! Na tohtoročných veľtrhoch dánska značka Muuto predstavila niekoľko úžasných noviniek a nedávno tiež prišla s novým katalógom a krásnymi vizuálmi. Poďme sa na niektoré z nich pozrieť.

Stolíky Airy

Nadchli nás konfereční stolíky Airy od dizajnérky Cecilie Manz. Už podľa názvu je zrejmé, že sa jedná o veľmi subtílne a vzdušné kusy nábytku, ktoré do priestoru skvele zapadnú, a aj tak sa nestratia. Na výber sú tri veľkosti stolíka s oválnou doskou z laminovanej preglejky a tiež "half-size" stolček, ktorý sa hodí ako odkladací stolík k pohovke alebo ku stene. Stolíky s označením "malý" a "half-size" sú o niečo nižšie, ako stredný a veľký variant, takže je možné ich pod tieto stolíky čiastočne podsunúť a vytvárať zaujímavé skupinky stolíkov. Kombinačné možnosti navyše rozširujú 4 farebné prevedenia.

Stolky Airy

Stolky Airy

Biela lampa Unfold

Medzi obľúbené produkty značky muuta patria závesné lampy Unfold zo silikónovej gumy. Tie sa už dlho vyrábajú v rade farebných variantov, ku ktorým novo pribudla konečne tiež dlho očakávaná biela.

Lampy Unfold

Koše Restore v nových farbách

A nové farebné prevedenia - žltú, čiernu a zelenú "dusty green" - dostal tiež veľmi obľúbený kôš Restore. Pre tých, čo by ho nepoznali: jedná sa o štýlový kôš z recyklovaných PET fliaš, vďaka čomu je nielen eko-Friendly, ale aj pevný, takže do neho bez obáv môžete naskladať napríklad kopu časopisov alebo kníh, a kôš bude stále držať svoj tvar . Jeho oblý dizajn a poplstěný povrch potom koši dávajú vizuálnu mäkkosť a prívetivý vzhľad.

Koše Restore od Muuto

Závesné lampy Studio a stolné lampy Wood

Na DesignVille novo tiež nájdete industriálnej závesné lampy Studio z lakovaného hliníka...

Lampy Studio

Lampy Studio

Lampy Studio

...alebo originálne stolné lampy Wood.

Stolní lampa Wood od Muuto

Stolní lampa Wood od Muuto

Inšpiráciu môžete načerpať aj v novom katalógu. A vedzte, že to nie sú zďaleka všetky novinky od Muuto. Čoskoro vám predstavíme úžasné koberce Varjo, nové prvky k policovému systému Stacked a ďalší nášup skvelého škandinávskeho dizajnu. Tešte sa!

Jste z Česka? Přejděte na Novinky od Muuto

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť