Pohodlie na mieru s pohovkou Mags

Pohodlie na mieru s pohovkou Mags

23.01.
2020

Dominika Švandová

Pohovka je stredobodom každej obývacej izby. A tiež miesto pre odpočinok s knihou, filmovú noc, posedenie s rodinou i veselé večery s priateľmi. Hľadáte takú, ktorá vám poskytne oporu a komfort v každej z menovaných situácií? Predstavujeme vám kolekciu modulárnych pohoviek Mags od HAY.

Kolekcia pohoviek Mags dánskej značky HAY bola navrhnutá s cieľom poskytnúť maximálny komfort v podobe sedenia, ktoré si môžete úplne prispôsobiť svojmu vkusu i potrebám. Optimálne pohodlie a zároveň dlhoročnú životnosť pohovky zaisťuje pevná konštrukcia, ktorá je pokrytá vrstvou hustej výplne. Hlboké sedenie a znížené opierky vytvárajú otvorený priestor pre príjemný odpočinok.

Mags Sofa HAY

Elegantná Mags alebo ležérná Mags Soft?

Základom kolekcie je Mags Sofa charakteristická svojím jednoduchým dizajnom bez nadbytočných detailov. Ide o pohovku, ktorá sa radí do skupiny modulárnych sedacích súprav a zo širokej škály funkčných modulárnych jednotiek je tak možné zostaviť pohovku na mieru. Je len na vás, či bude jednoduchá, otvorená, rohová s orientáciou napravo, rohová s orientáciou naľavo, či bude tak akurát pre dvoch alebo sa na nej pohodlne poskladá celá rodina.

 

Mags Sofa HAY

Mags Sofa HAY

Nič z vyššie spomínaných predností nechýba ani ďalšej z radu Mags – Mags Soft. Vďaka zaobleným hranám a mäkkým vankúšom je však jemnejšia a uvoľnená, zatiaľ čo nestráca na kráse. Práve Mags Soft môžete teraz otestovať aj v našom brnenskom showroome, tak sa k nám zastavte! 

Mags Soft HAY

Mags Soft HAY

Vo vašom štýle

Vedľa vysokej flexibility modulového designu vám umožní vtlačiť pohovke vlastnú osobnosť tiež pestrá ponuka čalúnenia. Vyberať môžete nielen z niekoľkých typov vysoko kvalitných textílií v rôznych farebných prevedeniach, ale aj z niekoľkých kožených variant. Pohovku si tak poskladáte a prispôsobíte svojmu vkusu do posledného detailu.

Mags Soft HAY

Prezrite si kolekciu Mags, kde nájdete niekoľko možných variant pohovky, alebo sa príďte pozrieť do nášho showroomu a vyskúšajte pohodlie sedačky Mags Soft na vlastné posedenie.

 

Jste z Česka? Přejděte na Pohodlí s pohovkou Mags

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť