Nové farby košov Restore na DesignVille

Nové farby košov Restore na DesignVille

14.12.
2016

Lucie Čačalová

DesignVille uvádza tri nové farby populárnych košov Restore od Muuto, ktoré budú uvedené na jarných veľtrhoch 2017. Poďte si ich prezrieť!

Multifunkčné koše Restore patria dlhodobo k najobľúbenejšiemu sortimentu dánskej značky Muuto. Na jarných veľtrhoch dizajnu uvedie Muuto tri nové farebné prevedenia týchto košov, ktoré však už teraz môžete zakúpiť aj na DesignVille a potešiť s odtieňmi Black Melange, Midnight Blue či Aqua svojich blízkych pod vianočným stromčekom.

Black Melange, Midnight Blue a Aqua

Tak znejú názvy nových variant, za ktorými sa skrývajú tri nadčasové, tlmené farby, ktoré výborne zapadnú do každého interiéru.

Black Melange je ako čierna káva s mliekom, kedy sa čiernou plsťou prepletajú nitky krémovej farby, ktoré odlišujú túto variantu od základného čierneho prevedenia. Midnight Blue pripomína nočnú oblohu, na ktorú sa pozeráte hlboko v lesoch - tak tmavo modrá, že niekedy pôsobia až čierno. Odtieň Aqua v nás evokuje vodnú hladinu, na ktorej sa trepotajú odtiene tyrkysovej a zelenkavej.

Nové farby môžete zaobstarať buď v klasickom prevedení Restore, vo variante Restore Tray ako podnos alebo Restore Round ako veľký guľatý kôš. Všetky tri spracovania majú spoločné príjemné prevedenie z plsti na pevnej konštrukcii z recyklovaných PET fliaš (odtiaľ je aj ich názov). Nekrčia sa a či už do nich dáte čokoľvek, skvele držia svoj tvar.

Nebojte sa kombinovať

V ponuke DesignVille teda teraz nájdete 12 farieb košov Restore, ktoré možno ľubovoľne kombinovať medzi sebou. Neutrálne odtiene poskytnú nespočet možností pre nenápadné, ale štýlové uschovanie všetkých nevyhnuteľností, zatiaľ čo výraznejšie farby dodajú interiéru šmrnc.

Všetky varianty košov vo všetkých nových odtieňoch máme skladom a ľahko sa z nich teda môžu stať skvelé darčeky pod vianočný stromček!

Jste z Česka? Přejděte na Nové barvy košů Restore exkluzivně na DesignVille

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť