String, policový systém, ktorý si zamilujete

String, policový systém, ktorý si zamilujete

03.07.
2018

Markéta Kubešová

Jednoduchý, čistý dizajn, nekonečno možností kombinácií, estetika lahodiaca oku - taký je ikonický policový systém String od rovnomennej značky.

String Systém je skutočnou dizajnovou ikonou so širokou škálou predností, ktoré mu nemožno upierať. Tí z vás, ktorí už String systém poznáte, nám iste dáte za pravdu. A ak je to dnes prvýkrát, čo sa so značkou String stretávate - tým lepšie, veľmi radi vám túto čerstvú novinku v našej ponuke predstavíme!

String

Značka String ponúka odľahčený policový systém, ktorý si môžete ľubovoľne zostaviť z tenkých kovových bočných panelov a širokej ponuky závesných políc, komôd, či dokonca stolíkov a prispôsobiť si ho tak dokonale vášmu interiéru.

Policový systém vytvorili v päťdesiatych rokoch manželia Nisse a Kajsa Strinning. Pre svoju okamžitú popularitu sa stal jednou z hlavných ikon vtedajšej doby a nás neprekvapuje, že sa jeho nadčasový dizajn teší svojej obľúbenosti po celom svete dodnes.

String

Za vznik mu však dala aj súťaž, ktorú v roku 1949 vyhlásilo vtedajšie najväčšie švédske nakladateľstvo Bonnier, predmetom ktorej mal byť policový systém primárne určený na ukladanie kníh, ktorý by spĺňal tri základné atribúty: mal byť ľahko zostaviteľný, prepraviteľný a cenovo dostupný. Presne taký systém už v myšlienkach Nisse Strinninga existoval a súťaž, ktorú so svojím návrhom následne vyhral, ​​tak bola finálnym impulzom k realizácii.

String

String systém je možné vďaka širokej ponuke komponentov prispôsobiť na mieru priamo vášmu priestoru a to akejkoľvek miestnosti vo vašom dome. V rámci systému String vznikla tiež kolekia kompaktných políc String Pocket.

String

string

Budeme radi, keď si pozriete našu kompletnú ponuku. A pre inšpiráciu sme pre vás na záver článku pripravili niekoľko inšpiračných fotografií:

String

String

String

String

String

Jste z Česka? Přejděte na String, policový systém, který si zamilujete

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť