Tapety Sandberg novo na DesignVille

Tapety Sandberg novo na DesignVille

05.02.
2019

Anežka Přikrylová

Švédska firma Sandberg nám učarovala, a tak netrvalo dlho a jej tapety v škandinávskom štýle si už teraz môžete vybrať na DesignVille. Naviac novo zoradené do prehľadných kategórií. A prečo práve Sandberg?

DesignVille tapeta

Lokálne produkcie

Rodinná firma Sandberg vznikla v roku 1976 a dodnes vyrába všetky svoje tapety v továrni v malom meste Ulricehamn vo Švédsku. A zároveň aj všetky návrhy vznikajú vo vnútri firmy v ateliéri Sandberg, ktorý je hneď vedľa továrne.

Úcta k remeslu

Všetky pôvodné návrhy tapiet dizajnéri zo Sandberg kreslia ručne, od prvotného náčrtku až po finálny obraz, ktorý je potom prenášaný na role. Môžete si tak byť istí, že doma nebudete mať len tak nejakú sériovo vyrábanú tapetu. Než k vám totiž tapety Sandberg doputujú, prejdú pod rukami skúsených remeselníkov, ktorí ctia tradičný spôsob vyrábania tapiet.

DesignVille tapeta

Dizajn inšpirovaný severskou prírodou

V ponuke Sandberg nájdete výrazné ilustrované alebo geometrické tapety, ale uniknúť by vám nemali ani tie inšpirované severskou prírodou. Vzhľadom k tomu, aké prírodné krásy Švédmi obklopujú, nie je divu, že dizajnéri značky Sandberg si práve z prírody berú veľkú inšpiráciu. Výrečným príkladom je napríklad tapeta Skog, vďaka ktorej sme sa prvýkrát do značky zamilovali.

DesignVille tapeta

Nové rozčlenenie tapiet

Medzi tapetami môžete navyše hľadať pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Všetky sme rozčlenili do kategórií podľa vzorov na geometrické, pruhované, kvetinové a prírodné, abstraktné, ilustrované, jednofarebné, detské a veľkoformátové. A pretože sme odkaz na tapety umiestnili rovno do hlavnej ponuky, stačí len dve kliknutia a môžete si vyberať presne podľa vzhľadu, ktorý vám sedí.

Každá tapeta Sandberg má svoj príbeh, odrážajú sa v nich spomienky na domovinu i vzdialené kraje (ako napríklad na Japonsko u kolekcie Nippon) alebo napríklad detstva (tapety Vara Visor sú inšpirované detským spevníkom). Veríme, že aj vy si k nim vytvoríte osobný vzťah.

DesignVille tapeta

Jste z Česka? Přejděte na Tapety Sandberg nově na DesignVille

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť