Do nového roka s novinkami Muuto

Do nového roka s novinkami Muuto

17.01.
2024

Dominika Švandová

Ak ste do nového roku vstúpili s túžbou po zmenách, alebo možno len predsavzatím konečne doladiť dlho zabúdanú časť vášho interiéru, máme pre vás dobrú správu. Dánska značka Muuto neotáľa, a tak vám môžeme už teraz predstaviť množstvo skvelých dizajnoviek, ktorými doplnila svoje portfólio.

Dedicate: svetlo pre všetky vaše obľúbené činnosti

Spĺňa štandardy pre prácu v kancelárii, ale budete ju chcieť mať aj doma. Je pohyblivá, ale stabilná. Vhodná na rôzne činnosti – pretože vaše potreby sa v priebehu dňa menia. Nová lampa Dedicate je presne tým, čo vám možno chýbalo na to, aby ste sa mohli naplno venovať svojim obľúbeným činnostiam, či už je to písanie, kreslenie, alebo varenie.

Muuto Dedicate

Séria lámp Dedicate je novou položkou v zozname úspešných projektov v spolupráci značky Muuto a dizajnéra Thomasa Bentzena. Ten sa pri jej navrhovaní nechal inšpirovať klasickou pracovnou lampou, ktorí si mnohí pamätajú zo škôl i kancelárií, a to s cieľom vytvoriť predovšetkým funkčný a flexibilný kúsok na rôzne použitie. Aj preto nájdete v kolekcii niekoľko modelov s rôznymi typmi podstavcov na pripevnenie na stôl alebo na stenu.

Muuto Dedicate


Arced: severská novinka s kvapkou austrálskeho štýlu

Prvým spoločným počinom dánskej značky a austrálskeho dizajnéra Rhysa Coopera je ďalšia z úplne nových kolekcií zrkadiel Arced. Ide o klasický dizajn, ktorý stavia na jednoduchej škandinávskej estetike. Ako už je však u Muuto zvykom, nahliada na ňu novou perspektívou. Sklenená plocha je hlboko zapustená v ráme zo smrekového dreva, ktoré je ošetrené matným lakom na zdôraznenie prirodzenej krásy dreva – či už zvolíte striedmy odtieň šedej, alebo menej obvyklé odtiene zelenej a fialovej.

Muuto Arced

Muuto Arced


Linear: nábytok pre príjemné chvíle vonku

Hravá severská estetika vás môže sprevádzať aj v exteriéri vďaka sérii záhradného nábytku Linear navrhnutej už spomínaným Thomasom Bentzenom. Kolekcia pôvodne pozostávajúca zo stolov a lavíc sa postupne rozrastá s každou sezónou. A pre tú práve očakávanú ponúka drobnejšie stolíky a kresielka, vďaka ktorým si pohodlné vonkajšie sedenie môžete dopriať aj na balkóne alebo v príjemnom zákutí vašej záhrady.

Muuto Linear

Muuto Linear

Praktický organizér Arrange Desktop v novej farebnej kombinácii alebo vlnený koberec Varjo, ktorý rozžiari miestnosť sýto žltou farbou. To sú niektoré z ďalších kúskov, ktoré medzi novinkami od Muuto nájdete. Neváhajte ich preskúmať!

Muuto Arrange

 

Jste z Česka? Přejděte na Do nového roku s novinkami Muuto
Shopping from the EU? Switch to Novelties from Muuto

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť