Letné večery pri ohni

Letné večery pri ohni

25.05.
2015

Katka Horáková

Milujeme krásne interiéry, ale čo už: dni sa predlžujú, teploty šplhajú nahor, a nás to ťahá von. Tešíme sa na sezónu grilovania, posedenia na záhrade či terase alebo spontánny pikniky v prírode. Ale aj vonku sa okrem dobrého jedla a pitia môžete obklopiť skvelým dizajnom.

A letné večery pri ohni sú naše prvé ingrediencie na ten správny prázdninový relax!

Oheň od pradávna ľudí fascinoval. Je to úžasný zdroj tepla, svetla, útulnej atmosféry a pohody. Univerzálny recept na romantiku vo dvojici, skvelú párty s priateľmi, príjemné posedenie s rodinou. A vďaka krásnej vonkajšie kolekcii od Menu vám môžeme naservírovať oheň na niekoľko spôsobov - od malého plamienka až po poriadny "fire". A to vždy v dizajnovom balení!

Venkovní kolekce od Menu

Letní pohoda u ohně - kolekce od Menu

Olejové lampy Fire Bucket v tvare vedra vydržia horieť až 8 hodín. Vonkajšia nádoba má "ucho" pre ľahšie prenášanie a vysoká verzia Fire Bucket sa dodáva aj s konzolou pre upevnenie na stenu. Vnútorná nádoba na olej sa dá vybrať, vďaka tomu sa vonkajší obal neprehrieva a navyše krásna oceľová nádoba s uchom tiež môže príležitostne slúžiť ako štýlový obal na rastliny či bylinky.

Outdoorová kolekce od Menu

Oudoorová kolekce od Menu

Košík Multi od Menu - piknikový koš

Oheň patří k létu - přenosné ohniště, olejové lampy od Menu

Skôr na vytvorenie nálady skúste minimalistické lúče Fire Torch alebo klasické svietniky - napríklad Fire Hurricane na čajovú sviečku alebo u Vikingov inšpirované svietniky Pipe Hurricane (v horizontánej a zvislej variante), ktoré ľahko zatlčieme do poriadneho kusu dreva.

Pipe Hurricane

Svícny Pipe Hurricane od Menu

Jste z Česka? Přejděte na Letní večery u ohně

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť