Monochromatické novinky od Normann Copenhagen

Monochromatické novinky od Normann Copenhagen

15.03.
2016

Katka Horáková

Dánsky výrobca nábytku, svietidiel a doplnkov Normann Copenhagen sa farieb a ich vzájomného kombinovania rozhodne nebojí. Pre tento rok však skúsili aj opačný prístup a séria skôr mrkatých predmetov ako napr. Hodiny Watch Me sú teraz k dostaniu aj v nových monochromatických prevedeniach.

Bell Lampy

Štýlové lampy Bell v tvare zvonu (viď. titulná foto) sú novo k dostaniu v bielej a čiernej farbe. Spoločne s pôvodnou pieskovou a šedou tak máte k dispozícii 4 sympatické farebné odtiene a 4 veľkosti lampy, ktoré môžete zaujímavo kombinovať.

Hodiny Bold Clock

Jednou z noviniek od Normann Copenhagen, ktorá nás veľmi baví, sú hodiny Bold Clock. Hodiny Bold majú silný grafický výraz - vašu pozornosť zaručene pritiahnu poriadne macaté ručičky. Na výber je z 3 farebných prevedení.

Hodiny Bold od Normann Copenhagen

Hodiny Watch Me

A u nástenných hodín ešte zostaneme. Hodiny Watch Me, ktorých tvaroslovie vychádza z roztvoreného farebného vzorkovníka, boli doteraz vyrábané v 4 roztopašných farebných prevedeniach, ktoré je predurčovalo na použitie najmä do detských izieb. V Normann Copenhagen tento rok prišli s jednofarebnými verziami týchto hodín - bielou, šedou, čiernou a petrolejovou, a tie nepochybne oceníte v predsieni, obývacej izbe, pracovni či kuchyni.

Hominy Watch Me od Normann Copenhagen

Vtáčiky Shorebirds

Novinkou v našom sortimente sú aj dekoračné figúrky v podobe brodivých vtáčikov Shorebirds. Ponúkame je v 3 veľkostiach a 3 farebných prevedeniach - ako si zostavíte vtáčiurodinku, je len na vás.

Dekorační ptáčci Shorebirds od Normann Copenhagen

Modrá, červená a dusty green

Na výraznejšie farby došlo u nových prevedení stolíkov Block table a poufov Sumo. Okrem konzervatívnych prevedenív odtieňoch šedi pribudli nové varianty v tmavo modrej, sýto červenej a tlmenej zelenej - tzv. Dusty green.

Stocky Block od Normann Copenhagen - nové barvy

Poufy Sumo od Normann Copenhagen

Nebesky modré Pocket

Praktické a vtipné organizéry Pocket v podobe nástenných "kapsičiek" sú novo v príjemnom modrom odtieni Powder Blue.

Tak ktorá z noviniek sa stane vaším favoritom?

Jste z Česka? Přejděte na Monochromní novinky od Normann Copenhagen

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť