Novinky pre vonkajšie pohodlie

Novinky pre vonkajšie pohodlie

20.03.
2022

Eliška Koukalová

Ak ste dnes ráno otočili kalendár, prvý jarný deň s optimistickou víziou teplejších dní vám určite vyčaril úsmev na tvári. Nadchádzajúce ročné obdobie v znamení prebúdzajúcej sa zelene a pučiacich rastlín môžete sledovať z pohodlia jednej z najnovších kúskov medzi vonkajším nábytkom. Zároveň si môžete pripraviť terasu, balkón alebo záhradu na sezónu dlhých, teplých večerov strávených v prítomnosti dobrého jedla a nielen dizajnovej spoločnosti.

DesertStyling_Img04 - 300

Kreslo a pohovka Desert Dolce

Medzi dizajnovú spoločnosť určite patrí tohtoročná novinka - nábytok Desert Dolce. Čierne lakovaný kovový rám poskytuje stabilnú oporu pre poťah a veľkorysé vankúše, ktoré sú pripravené odolávať vode aj UV žiareniu. Zároveň vďaka svojej subtílnej konštrukcii ladne splynie s okolím, s bujarou zeleňou aj so slnkom zaliatu terasou. Odolný oceľový rám zároveň vytvorí spájajúci prvok aj s ďalšou novinkou od Ferm Living, dômyselnými stolíkmi Level. Ich asymetrický profil podopiera súvislá línia ohýbanej rúrkovej ocele, vďaka ktorej je konferenčný stolík vhodný dovnútra aj do exteriéru. Rovnako ako vankúše z kolekcie Desert, ktorými môžete pohodlie aj vyjadrenie ešte podčiarknuť.

fermLIVING-SS22-DesertSofa-2seater-BlackDarkSand-image-1

fermLIVING-SS22-LevelCoffeeTable-Black-image-1

Oáza medzi zeleňou

Ukolísať do príjemnej relaxácie a vychutnávania okamihov medzi švitoriacimi vtákmi a šumiacou zeleňou skvele dokáže snová hojdacia sieť Path od Ferm Living. Okrem romantického vzhľadu a precízneho odolného prevedenia je navyše zodpovedne vyrobená. Materiál, z ktorého je upletená, znamená s každým kusom nový životný kolobeh pre zhruba 102 použitých pet fliaš.

17-1881

Recyklovanému plastu dáva novú funkciu aj ďalšia novinka pre vnútorné aj vonkajšie použitie - kanvička Liba. Organicky tvarovaná a prekvapivo ľahká nádoba pripomínajúca klasický keramický džbán pojme až päť litrov vody. Voliť navyše môžete medzi troma odtieňmi.

fermLIVING-SS22-LibaWateringCan-Black-image-1

Pohodlie v harmónii s drevom

Priaznivcov prírodných materiálov a ich súhry nenechá chladnými kolekcia vonkajšieho nábytku Jack od Ethnicraft, kam novo pribudli konferenčné stolíky, podnožka a ležadlo. Nábytok z masívneho teakového dreva zjemňuje pohodlné čalúnenie v dvoch prevedeniach – mocha alebo off white. Je vyplnené rýchloschnúcou penou, s prítomnosťou vody si preto hravo poradí.

10251_Teak_Jack_outdoor_sofa_off_white_10250_Teak_Jack_outdoor_sofa_off_white_20929_Ink_Linear_Squares_valet_tray_WEB-2

jack

10254_Teak_Jack_outdoor_sofa_mocha_10253_Teak_Jack_outdoor_sofa_mocha_21051_Oat_Nomad_throw_det01_WEB

Pokiaľ vás navnadila niektorá z noviniek, určite preskúmajte celú sekciu so záhradným nábytkom, kde nájdete aj ikonický nábytok Palissade alebo minimalistickú kolekciu Hee od HAY.

Jste z Česka? Přejděte na Novinky pro venkovní pohodlí
Shopping from the EU? Switch to News for outdoor comfort

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť