Predstavujeme dánsku značku Frama

Predstavujeme dánsku značku Frama

11.01.
2016

Michal Horák

Radi by sme predstavili novú dánsku značku Frama v ponuke DesignVille. Produkcia Frama je typická svojou synergiou protikladov: starého a nového, klasického a súčasného, "digitálneho" a "analógového".

Po značke Frama sme už dlhšiu dobu pokukovali. Potom, čo sme pri našej novembrovej návšteve Kodane mali možnosti vidieť v showroome Normann Copenhagen produkty Frama naživo, nám bolo ihneď jasné, že táto značka nemôže v našej ponuke škandinávskeho dizajnu chýbať. Sme tak radi, že DesignVille uvádza Framu v Česku ako prvý.

Frama sídli v centre Kodane, uprostred historickej štvrti Nyboder, v budove bývalej lekárne sv. Pavla, založenej už v 19. storočí. Budova starej lekárne si dodnes uchovala väčšinu architektonických prvkov aj pôvodnej drevené výzdoby a slúži ako showroom, kde si možno vopred dohodnúť návštevu.

Produkcia Frama zahŕňa nábytok, doplnky a tiež svietidlá. A práve produkty z poslednej menovanej kategórie si odteraz môžete kúpiť aj na DesignVille.

Žiarovky Diamond Lights

Žiarovky v tvare diamantu vytvárajú po rozsvietení nádherné lomy svetla. Sú halogénové a možno ich použiť aj so stmievačom. Navrhol ich švédsky dizajnér Eric Therner. Na DesignVille môžete kúpiť číru žiarovku a tiež zafarbené prevedenie Cognac/Amber. Žiarovky sa dodávajú v štýlovom retro balení.

Diamond Lights Clear

Diamond Lights Cognac

Závesné svietidlo Frama E27 Pendant

Závesné svietidlo z kolekcie Frama E27 v industriálnom štýle má podobu textilného kábla s objímkou, do ktorého sa umiestni žiarovka. Kábel je dlhý celé 3 metre a tak ho možno použiť v celej rade rôznych inštalácií. Na DesignVille kúpite prevedenie objímky mosadz (brass), meď (copper) a bronz, vždy v kombinácii s čiernym káblom.

E27 Pendant, Brass + Diamond Lights

E27 Pendant, Brass

E27 Pendant, Copper

Nástenné svietidlo Frama E27 Wall Light

Nástenné prevedenie svietidla z kolekcie E27. Dĺžka textilného kábla je v tomto prípade 2,5 metra. Na DesignVille kúpite trendy mosadzné prevedenie.

E27 Wall Light, Brass

E27 Wall Light, Brass

Stolové svietidlo Frama E27 Table Light

Stolná varianta svietidla z kolekcie Frama E27 s dvojmetrovým káblom, navyše vybaveného vypínačom. Na DesignVille k dostaniu v mosadznom prevedení.

E27 Table Light

E27 Table Light

Všetky produkty Frama majú krásne balenie a hodia sa teda výborne ako darček. Kompletný katalóg produktov Frama nájdete na oficiálnom webe FramaCPH.com, inšpirovať sa tiež môžete na Instagrame, alebo našom Pintereste.

Ponuku Frama na DesignVille budeme ďalej rozširovať a tak ak by ste niektorý z produktov, ktorý zatiaľ nemáme zaradený radi na DesignVille videli, napíšte nám do komentárov k tomuto článku nižšie.

Jste z Česka? Přejděte na Představujeme dánskou značku Frama

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť