Dizajnové novinky z IMM Cologne: na čo sa tešiť v novej sezóne

Dizajnové novinky z IMM Cologne: na čo sa tešiť v novej sezóne

17.01.
2019

Anežka Přikrylová

Vydali sme sa načerpať inšpiráciu na medzinárodný veľtrh interiérového dizajnu IMM do Kolína nad Rýnom. Čo nás nadchlo a aké novinky nachystali naše obľúbené značky na ďalšiu sezónu? Pozrite sa s nami!

A začneme rovno dobrými správami. Dánska značka Muuto do svojho portfólia pridáva exteriérový nábytok. Na veľtrhu predstavila jeho prvú kolekciu Linear Steel Series. Rozrastá sa aj sada svietidiel Ambit, ktoré u nás už čoskoro kúpite aj v priemere 16,5 cm. A nakoniec je tu aj nové kreslo Cover, ktoré dopĺňa sériu stoličiek rovnakého mena.

IMM Cologne

Obľúbený policový systém String bude novo k dostaniu v teplo sivom odtieni "new beige". Okrem toho značka predstavila šíoké využitia policového systému na rôzne účely v rôznych častiach domácnosti.

IMM Cologne

IMM Cologne

U Normann Copenhagen nás zaujali predovšetkým stoličky Studio s výrazným rámom.

IMM Cologne

Prehliadnuť sme nemohli ani stánok Menu. Štúdio Norm Architects pre nich navrhlo ďalšiu famóznú lampu - Bank Pendant - inšpirovanú tvarom svietidiel, na ktoré dizajnéri narážali pri svojej návšteve New Yorku. Už čoskoro do sortimentu zaradíme tiež novú verziu škrupinovej stoličky Harbour - Side Chair bez podrúčok.

IMM Cologne

Na rad noviniek sa môžeme tešiť aj od &Tradition. Niektoré z nich, ako napríklad kreslo Little Petra, môžete na DesignVille zaobstarať už teraz. Mali sme to šťastie, že sme stihli prezentáciu novej stoličky Betty priamo od dizajnéra Samiho Kallia, ktorý navrhol napríklad obľúbené stoličky In Between.

IMM Cologne

IMM Cologne

 A chýbať nemohli ani ikony ako Mayor Sofa od Arneho Jacobsena.

IMM Cologne

Jednu z najkrajších prezentácií potom mala Vitra, ktorá namiesto tradičného stánku vytvorila malé dizajnové mestečko.

IMM Cologne

Tešiť sa samozrejme môžete aj na novinky od Northern alebo Ferm Living. Škandinávske značky zostávajú aj v novej sezóne verné prírodným materiálom a tlmeným farbám. A čo vy? Máte svojho favorita?

Jste z Česka? Přejděte na Designové novinky z IMM Cologne: na co se těšit v nové sezóně

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť