Bolia: jednotka v pohovkách na DesignVille

Bolia: jednotka v pohovkách na DesignVille

06.08.
2019

Dominika Švandová

Zoznámte sa s Boliou, značkou, ktorá rozširuje našu ponuku o nové dizajnové kúsky v severskom štýle. Bolia prináša novinky aj do kategórie pohoviek, ktoré patria medzi jej bestsellery. Poďme sa pozrieť na tie najlepšie z nich!

Dizajn, remeslo, funkčnosť, udržateľnosť - to je Bolia. Dánska nábytkárska značka ponúka dizajnové kúsky, ktoré sú nielen krásne, ale aj kvalitné a nadčasové. Pochváliť sa môže nábytkom aj doplnkami, ktoré sú ručne vyrábané v Dánsku alebo v ďalších krajinách Európy. Často pracuje s prírodnými materiálmi ako sú masívne drevo, vlna, mramor alebo koža. A zatiaľ čo niektoré kolekcie sa vyznačujú severskou jednoduchosťou, Bolia sa nebojí ani farebných kontrastov a nečakaných kombinácií.

Jednou z vlajkových lodí značky Bolia sú nepochybne pohovky. Bolia ponúka nielen širokú škálu kolekcií, ale aj nekonečné množstvo variácií, či už sa zameriame na tvar, veľkosť či čalúnenie. V jej portfóliu nájdete dokonca aj rozkladacie pohovky, ktoré nám doteraz v ponuke chýbali. Poďme si teda predstaviť tri pohovkové bestsellery našej novej značky.

Pohovky Scandinavia

Pohovky Scandinavia sú klasické pohovky, ktoré dokonale vystihujú severský štýl. Pohovky, ktoré pre Boliu navrhla spoločnosť Glismand & Rüdiger, majú rám z masívneho dreva a precízne, z oboch strán čalúnené vankúše. Predstavujú tak prakticky nesmrteľný kus nábytku. Podrúčky pohoviek majú navyše extra polstrovanie pre ešte väčšie pohodlie. Pod vankúšmi nájdete exkluzívnu podšívku a mierne zvýšenú hranu, ktorá zabraňuje tomu, aby vankúše nešikovne skĺzavali. Nohy sú k dispozícii v niekoľkých rôznych materiáloch a v dvoch výškových variantách, zatiaľ čo vankúše sa vyrábajú s dvoma typmi výplne a môžu byť pokryté vlnou, kožou, velúrom alebo jednou z početných nábytkových tkanín. Výsledkom je úplne jedinečná pohovka, a to tak z hľadiska výroby, tak vzhľadu.

bolia-scandinavia

bolia scandinavia

bolia scandinavia

bolia-scandinavia

Pohovky Cosima

Mäkké, pohodlné, flexibilné. Pohovky Cosima sú dielom nemeckého dizajnérskeho dua KaschKasch. Ide o modulárne pohovky, ktoré v sebe spájajú nekompromisné pohodlie spolu s možnosťou ľubovoľne kombinovať niekoľko modulov. Tých je celkom sedem a môžu stáť aj samostatne. Dizajn s jednoduchými geometrickými líniami je nielen potešením pre oko, ale ponúka aj praktické využitie - štvorcový chrbát a lakťová opierka majú ideálny tvar i šírku, ktoré umožňujú odloženie podnosu s občerstvením, nápojmi, kávou alebo môžu fungovať ako podpierka pre notebook. Posedenie s radou Cosima je tak ešte komfortnejšie.

cosima bolia

bolia cosima

bolia cosima

Pohovky Noora

Rada s názvom Noora je ďalšou kolekciou modulových pohoviek, ktorá zaujme zaujímavým zvýrazneným lemovaním. Modulový systém, vďaka ktorému si poskladáte pohovku najlepšie vyhovujúcu vašim potrebám, ponúka nekonečné množstvo možností. Je teda len na vás, či zvolíte menšie dvojmiestne posedenie alebo napríklad päťmiestnu rohovú pohovku. Nech už ale vyberiete akokoľvek, môžete si byť istí, že vďaka pevnému rámu a veľkým nadýchaným vankúšom zažijete s pohovkou Noora maximálne pohodlie.


bolia-noora

bolia-noora

noora bolia

Pohovky Bolia dodávame v celej rade poťahových materiálov - v látkach na báze zamatu, vlny alebo v celej rade rôznych poťahovin, ktoré sú zmesou prírodných a polyesterových vlákien. Všetky vzorky vám radi ukážeme v našom showroome DesignVille. Tak sa k nám zastavte!

Uchvátili vás pohovky Bolia tak ako nás? Prezrite si ich kompletnú ponuku.

 

Jste z Česka? Přejděte na Bolia: jednička v pohovkách

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť