Svieži dizajn aj farby: novinky HAY pre tohtoročnú jar sú tu!

Svieži dizajn aj farby: novinky HAY pre tohtoročnú jar sú tu!

29.02.
2024

Vonkajší dizajnový nábytok, doplnky pre domácnosť s farebným akcentom aj ikonické svietidlá? Obsiahly zoznam ľahko naznačuje, čo si značka HAY na tohtoročnú jar pripravila. Neváhajte a začítajte sa!

Stoly Ceramic

Že ani pastelové odtiene nie sú pre vonkajší nábytok tabu dokazuje nová kolekcia stolov Ceramic z pera nikoho iného ako manželov Muller van Severen. Portfólio dizajnérskej dvojice je povestné premyslenou prácou s farbami, materiálom a proporciami, inak tomu nie je ani pri ďalšom dieliku z plodnej spolupráce so značkou HAY.

HAY_novinky_01

Porcelán dosky stolov Ceramic necháva vďaka vysokému lesku vyznieť mintovú, žltú, vínovú alebo teplú bielu farbu. Vďaka čistej oblej doske na subtílnej bielej nohe odtiene nepôsobia ťažkým ani výrazne odlišným dojmom. Betónová základňa sa postará o pevné ukotvenie stola aj jeho prepojenie s podložím, nech už je akékoľvek. Výsledkom je tak proporciami zaujímavý a príjemný stôl, okolo ktorého je vďaka jednej nohe radosť sa pohybovať. Stoly pekne doplnia stoličky z kolekcií Hee, Balcony alebo pokojne ďalšia novinka, ktorú predstavíme hneď vzápätí.

Type Chair

Značka HAY stoly Ceramic páruje s ďalšou novinkou v portfóliu – stoličke Type. Pokiaľ vám príde niečím povedomá, potom návrh naplnil autorský zámer. Dizajnér Jonas Trampedach chcel vytvoriť stoličku, ktorá bude evokovať prívetivosť a známosť svojim archetypálnym poňatím, zároveň bude nečakaná použitým materiálom – hliníkom.

HAY_novinky_03

Novinky pre ešte farebnejší interiér

Kolekcie Ana Kraš

Rámy nemusia zdobiť len vaše steny, ale aj pohovku alebo jedálenský stôl. Dizajnérka Ana Kraš sa pohrala s farebnými kontrastmi, kedy jedným zarámovala ten druhý. V kombinácii s mäkkými krivkami vankúšov Ram vzniká navyše ďalší kontrast. Veľmi jednoduchý prvok sa tak stáva vizuálne silným a zároveň zostáva stále nadčasovým. Prestieranie Ram v rovnakých farbách potom pekne prepojí obývací aj jedálenský priestor.

HAY_novinky_02

Umenie stolovania

Zoznam noviniek HAY z kategórie stolovania priamo nabáda k zapojeniu umeleckej stránky pri každodennom stolovaní. Ako základ poslúžia už spomínané prestierania Ram od Any Kraš, ktoré pekne zarámujú riad aj príbory: na výber máte z ladiacich farieb príborov MVS od Muller van Severen a riad Barro tradičných portugalských tvarov a netradičných farebných odtieňov. Príbory minimalistických kriviek využívajú plochú rukoväť na akcentovanie troch zaujímavých tónov, ktoré kontrastujú s farebnosťou prestierania. Z celej palety si tak zložíte stolovanie presne podľa vášho štýlu, vďaka výrazným geometrickým kvalitám všetkých kúskov pôjde vždy o nevšednú kombináciu.

Ram Placemat blue_Barro Plate 24 set of 2 dark blue_Barro Plate 18 set of 2 off-white_MVS Cutlery set of 4 yellow

Nelson Bubble

Priaznivcov klasického dizajnu lámp Nelson Bubble určite viac ako poteší správa o dvoch nových prevedeniach, ktoré rozsiahlu kolekciu svietidiel doplnia. Konkrétne sú to tvary Angled Sphere a Roll. Prvá spomínaná ponúka štruktúrovanejšiu alternatívu k dokonale oblým modelom Bubble. Roll zase stojí presne uprostred medzi oblým a hranatým tvarom. Pôsobí tak až puristicky jednoducho a sofistikovane.

HAY_novinky_07

Ak ste rovnako nadšení ako my, nebudeme zdržiavať od prezerania nových designoviek, ktoré nájdete všetky pohromade s filtrom na značku HAY v sekcii noviniek

Jste z Česka? Přejděte na Svěží design i barvy: novinky HAY pro letošní jaro jsou tady!
Shopping from the EU? Switch to Fresh design and colors: the HAY news for this spring are here!

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť