Kobercová nádielka v DesignVille

Kobercová nádielka v DesignVille

28.05.
2015

Markéta Eliášová

Krásne a kvalitné vlnené koberce od popredných škandinávskych značiek teraz novo v našej ponuke. Vyberiete si ten svoj?

V DesignVille sme premýšľali, ako rozšíriť náš sortiment a ešte viac tak prispieť k zútulneniu vašich interiérov. Jedným z hlavných prvkov, ktoré človeku dokážu navodiť ten správny pocit pokoja a pohody, sú jednoznačne koberce. Nie je totiž nič príjemnejšie, než sa ráno prebudiť a miesto na studenú zem došliapnuť na mäkučký koberec. Novo sme preto do ponuky zaradili vlnené koberce Varjo od Muuto, minimalistické Oona z ponuky Normann Copenhagen a abstraktné Another Rug od &Tradition. Vďaka širokej palete farieb a veľkostí budú tieto koberce skvele pasovať aj do jedálne, obývacej izby alebo predsiene.

Koberce Varjo

Autorkou séria Varjo je dánska dizajnérka Tina Ratzer. Názov Varjo, ktorý vo fínčine znamená tiene, odkazuje na tieňové efekty, ktoré vznikli postupným vrstvením vzoru nazývaného tiež "rybia kosť". Všetky tieto koberce sú ručne tkané zo 100% novozélandskej vlny tej najvyššej kvality. Teraz sú u nás k dostaniu v štyroch rôznych farbách a dvoch veľkostiach.

Koberec Varjo, šedý

Koberec Varjo, oranžový

Koberce Oona

Koberce Oona, ktorých dizajn navrhol Simon Legald, na prvý pohľad zaujmú príjemnými pastelovými farbami a mäkkými krivkami. Zaujímavý detail tu predstavuje kontrastné linka, ktorá narúša inak jednoliatu plochu. Koberce majú vysoký vlas, takže chôdza po nich vám bude pripadať ako po machu. Aj koberce zo série Oona ponúkame v niekoľkých farbách a veľkostiach, takže ľahko nájdu uplatnenie v každom interiéri.

Koberec Oona, růžový

Koberec Oona, růžový

Koberec Oona, ružový

Koberce Another Rug

Poslednou novinkou sú koberce Another Rug. Sú ručne tkané tradičnou technikou zvanou kilim, ktorá sa kedysi používala pri výrobe gobelínov na Strednom a Ďalekom východe. Ich vzor zložený z farebne odstupňovaných pruhov má znázorňovať schodisko stúpajúce do výšky. Dizajnéri z grafického štúdia All The Way To Paris, ktoré pre & Tradition tieto koberce navrhlo, si chceli pohrať s ilúziou tretieho rozmeru. Vtipným detailom sú farebne kontrastné strapce po šírke koberca.

Koberec Another Rug, žlutý

Koberce Another Rug

Našu ponuku kobercov budeme ďalej rozširovať. Nechajte sa prekvapiť, aké pekné kúsky pre vás nachystáme nabudúce.

Jste z Česka? Přejděte na Kobercová nadílka v DesignVille

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť