Kolekcia Tray od Ethnicraft: dokonalá súhra tvarov

Kolekcia Tray od Ethnicraft: dokonalá súhra tvarov

16.12.
2020

Dominika Švandová, Eliška Koukalová

Priestor pre kreativitu a personalizáciu nábytku otvára variabilná kolekcia Tray od značky Ethnicraft. Nájdete v nej stolíky s podnosy rôznych tvarov i veľkostí, ktoré spolu môžete nekonečne kombinovať, a vtlačiť tak každému naozaj osobitý štýl. Vďaka precíznosti dizajnu tvoria absolútnu symbiózu, preto na prvý pohľad neodhalíte, že sa jedná o dva kusy.

Základ kolekcie Tray tvoria minimalistické konferenčné stolíky rozmanitých veľkostí a tvarov - od okrúhlych, cez obdĺžnikové, oválne až po štvorcové. Ku všetkým tvarom príhodne sedia tiež podnosy, ktoré tiež nájdete v kolekcii Tray. Niektoré stolíky sa navyše dajú kúpiť v sete po dvoch, takže si s vymýšľaním konečného štýlu užijete dvakrát toľko kreativity.

Ethnicraft Tray

Ethnicraft Tray

 

Symbióza nábytku 

Ponúka sa hneď niekoľko možností, ako spolu podnosy a stolíky kombinovať. Vzhľadom k precíznemu spracovaniu budú stolíky tvoriť zaujímavé celočierne solitéry, pokiaľ sa ale rozhodnete vdýchnuť im o niečo viac farby a vzoru, môžete umiestniť podnos napríklad len na jeden stôl zo setu. Alebo si podnosov zaobstarať viac a meniť ich podľa práve prevažujúcich preferencií.

Ethnicraft Tray

 

Podnosy sú navrhnuté tak, aby dokonale korešpondovali s rozmermi stolíkov. Preto pri umiestnení na stôl pôsobia ako ich súčasť. Vďaka tomu tak ľahko získate dojem, že máte doma úplne nový kus nábytku, kedykoľvek budete mať náladu na zmenu.

stolky-Tray

 

Umelecký rukopis

Za originálnym nápadom aj motívmi, ktoré zdobia podnosy mnohých prevedení, stojí dizajnérka a umelkyňa Dawn Sweitzer. Aj keď sa do jej práce odráža jasný rukopis, nenecháva sa v tvorbe ničím obmedzovať. Preto tiež pod jej rukami vznikajú kusy nábytku, textílie, svietidlá aj obrazy.

Ethnicraft Sweitzer

Ethnicraft Tray

 

V kolekcii Tray sa rozmanitosť umeleckej tvorby odráža predovšetkým v motívoch jednotlivých podnosov. V abstraktných a geometrických vzoroch môžeme hľadať odtlačok odlišných kultúr, ktorými sa Sweitzer nechala inšpirovať pri svojich cestách Európou.

Umelkyňa v súčasnosti žije v Amerike, kde tvorí pre svoju vlastnú značku Notre Monde fungujúcou pod značkou Ethnicraft. Vďaka dlhodobej spolupráci medzi umelkyňou a belgickou značkou sa kolekcia Tray neustále rozrastá o nové nevšedné kúsky.

Ethnicraft Tray

 

Rovnako ako odkladacie stolíky, aj podnosy Tray fungujú tiež samostatne ako pomocníci do kuchyne alebo nevšedná dekorácia. Či už teda hľadáte jedinečný darček pod stromček alebo nové vybavenie vášho bývania, neváhajte preskúmať celú ponuku kolekcie Tray.

Jste z Česka? Přejděte na Kolekce Tray od Ethnicraft: dokonalá souhra tvarů

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť