Novinka od Normann Copenhagen: stoličky Hyg

Novinka od Normann Copenhagen: stoličky Hyg

02.03.
2020

Dominika Švandová

Dva roky po predstavení kolekcie pohoviek a kresiel Hyg prichádza Normann Copenhagen s novinkami a rozširuje túto kolekciu, stelesňujúcu v sebe útulno a pohodlie, o sériu stoličiek a barových stoličiek. Zoznámte sa s dizajnovými stoličkami inšpirovanými dánskym fenoménom hygge.

Normann Copenhagen Hyg

 

Hygge je o tom cítiť sa dobre, o pocite bezpečia, istoty a hrejivého tepla. A práve na týchto kvalitách stavia kolekcie Hyg dánskeho dizajnéra Simona Legalda. Ten pre značku Normann Copenhagen najprv vytvoril sériu zahŕňajúcu pohovky, nízke a vyššie kreslá a podnožky. Novo však kolekcia Hyg ponúka tiež najrôznejšie typy stoličiek, od klasických jedálenských po tie barové. V duchu hygge kolekcie kombinuje jemné krivky a plné tvary, zaisťujúce pohodlie a pocit útulna.

"Mojou víziou bolo vytvoriť miestnosť v miestnosti. Miesto, ktoré vám dáva pocit pokoja a bezpečia, s expresivitou, ktorá je hravá a slobodná"

- Simon Legald 

 

Normann Copenhagen Hyg

Normann Copenhagen Hyg

Podľa Simona Legalda nejde v spojení s hygge atmosférou iba o vizuálne vnímanie, ale skôr o celkovú skúsenosť, ktorú spolu s nábytkom zažijete. Preto nie je žiadnym prekvapením, že sa kolekcia rozšírila práve o jedálenské stoličky a barové stoličky - také dizajnové kúsky, ktoré poskytnú podporu a pohodlie v situáciách, keď zasadnete pri jednom stole s rodinou či priateľmi a spoločne si vychutnáte dobré jedlo.Normann Copenhagen Hyg

Nové stoličky Hyg zaobstaráte hneď v niekoľkých atraktívnych prevedeniach. Stoličky sú vyrobené z klasickej škrupiny a minimalistickej kovovej podnože v niekoľkých tlmených tónoch béžovej, olivovej či v minimalistickej bielej a čiernej. Širokú variabilitu ponúka aj textilné či kožené polstrovanie. Vyberať môžete zo stoličiek s predným polstrovaním a tých celopolstrovaných.

To isté platí aj pre barové stoličky. Ich pevná základňa spolu s typicky tvarovaným sedákom poskytne pri sedení pri barovom pulte dostatočnú stabilitu.

Normann Copenhagen Hyg

Normann Copenhagen Hyg Barstool

Normann Copenhagen Hyg

Normann Copenhagen Hyg

V kolekcii aj naďalej nájdete kreslá a pohovky, ktoré určite stoja za pripomenutie. Ich široké sedadlo a perfektne tvarovaná opierka v dvoch veľkostiach poskytnú maximálny komfort, a tak sa hodí aj pre dlhé sedenie. V kresle Hyg sa tak môžete uvelebiť s dobrou knihou a nerušene relaxovať celé hodiny.Normann Copenhagen Hyg

Zaujali vás nové stoličky z kolekcie Hyg? Preskúmajte aj ďalšie dizajnové kúsky v sekcii novinek!

Jste z Česka? Přejděte na Novinka od Normann Copenhagen: židle Hyg

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť