Novinky Hay na DesignVille

Novinky Hay na DesignVille

20.10.
2015

Katka Horáková

Novodobé dizajnové ikony, ktoré novo nájdete v našom eshope, ale aj čerstvé novinky od značky Hay - poďme sa na ne mrknúť.

Stolíky DLM

Stolíky DLM (Do not Leave Me) vznikli ako protiklad k mnohokrát ťažkým a nemobilným konferenčným stolíkom. Tieto ľahké a pritom stabilné stolčeky s rukoväťou môžete používať na kafčo či časopisy a podľa potreby si ich jednoducho poponášať po byte. Odkladací stolík DLM bude pre váš klasický konfereční stolík dobrým parťákom. Stolíky z lakovaného kovu sa vyrábajú v niekoľkých farbách, či už si vyberiete akúkoľvek, stolík dodá interiéru mladistvý prvok.

Stolky DLM od Hay

Stocky Don't Leave Me od Hay

Stoličky a kreslá Hee

Jedálenské a barové stoličky, rovnako ako kreslá z kolekcie Hee, ktoré pre dánsku značku Hay navrhol dizajnér Hee Welling, majú moderný a sebavedomý výraz. Pohrávajú sa s archetypom stoličky / kresla a jednotlivé linky kreslá tvorenej 11 mm silnými kovovým drôtmi pretvárajú vizuálnu podobu do akejsi kresebnej skice. Nábytok Hee je obľúbený pre svoju vizuálnu ľahkosť a vzdušnosť a tiež veľmi rozumnú cenu. Prehoďte cez neho kožušinku alebo ho doplňte vankúšikom pre väčšie pohodlie. Vzhľadom k prevedeniu z lakovaného kovu môžete nábytok používať aj v exteriéri - v teplejších dňoch bude vaším spoločníkom na terase, balkóne či vašej záhrade.

Židle Hee Chair od Hay

Křesla Hee Lounge Chair od Hay

Zrkadlo Strap

Pre zrkadlá na pásku máme slabosť a zrkadlo Strap od Hay je navyše cenovo dostupným kúskom. To z neho robí jasného adepta pre vašu štýlovú kúpeľňu či predsieň.

Vešiaky Hook

Vešiaky Hook sú majstrovským remeselným kúskom. Sú ohýbané z jedného kusa dreva. Konce tak vytvárajú 2 vešiačiky a na oblúkovú časť si môžete pohodlne odložiť napríklad klobúk. To, že upevnenie na stenu zostáva po montáži úplne skryté, patrí k dobrému tónu snáď všetkých kvalitných škandinávskych vešiakov. Vešiaky Hook sú výsledkom spolupráce značky Hay a londýnskeho dizajnérskeho štúdia, ktoré vedie britský dizajnér Sebastian Wrong (brand Wrong for Hay).

Věšáky Wrong for Hay Hook

Stojan na papierové utierky Porter

V Škandinávii vedia, ako aj z obyčajných predmetov dennej potreby urobiť krásnu štýlovku, ktorú nebudete musieť nikam schovávať, ale hrdo ju vystavíte. Drevený stojan na kuchynské utierky Porter má jednoduchú a pritom geniálnu konštrukciu. Hornú časť stojanu napriamite, keď potrebujete vymeniť rolu a potom natočením opäť rolu zafixujete. Pootočený koniec súčasne slúži ako držadlo pre jednoduché prenášanie stojana.

Stojánek na kuchyňské papírové utěrky Porter

Obaly na notebooky a tablety Quilt Sleeve

Ak nás zo sortimentu Hay niečo naozaj veľmi baví, potom sú to prešívané obaly Quilt Sleeve. Mäkkučké obaly, v ktorých bude váš notebook alebo tablet ako v perinke. Naše MacBooky už nenosíme v ničom inom. Náš tip na vianočný darček!

Obal na tablet Quilt Sleeve

Ďalšie štýlové kancelárske doplnky Hay

Hay štýlové doplnky naozaj vie a výnimkou nie sú ani kancelárske predmety. Chcete nožnice zlaté, mosadzné alebo v surovej industriálnej estetike? Chcete remeselne dokonale rovné alebo trojuholníkové pravítka s precíznou potlačou? Vašu štýlovou kanceláriu si doplňte hodinami Analog a praktickými táckami Kaleido.

Nůžky Phi Scissors od Hay

pravítka Hay

A tým zásoba štýlových noviniek od Hay rozhodne nekončí. Ak chcete vidieť viac, mrknite na náš e-shop na ďalšie krásne veci od Hay alebo sa inšpirujte výberom na našom Pintereste.

Zdroje fotografií:

1) Archív výrobca 2a) via Trendenser 2b) via Prodesign 3a) via The Little Design Corner 3b) via Interieur Design 4a) Stadshem 4b) Lisbet-e 5a) Lily.fi 5b) April and May 6a) Archív výrobca 6b) Homeadore 7 ) via Coco Lapin Design 8-10) Archív výrobca 11) Little Town Life 11) Archív výrobca

Jste z Česka? Přejděte na Novinky Hay na DesignVille

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť