Novinky v tapetách na DesignVille

Novinky v tapetách na DesignVille

08.10.
2019

Dominika Švandová

Len málo vecí zmení interiér tak ako zaujímavá tapeta. Pomocou tapiet môžete úplne zmeniť vzhľad každej miestnosti, rozžiariť ju jasnými farbami alebo ju naopak zútulniť jemným motívom v teplých tónoch. Poďme sa spoločne pozrieť na tie najnovšie, ktoré môžete získať v DesignVille.

Hra vzorov a farieb

Tie najkrajšie farby pre vaše steny nájdete v kolekcii Coloured by Studio Engblad švédskej značky Engblad & Co. – v kolekcii, ktorá skúma farby, vzory a ich vzájomné pôsobenie. Sedem vzorov a celkovo 30 rôznych farebných variácií vybralo štúdio Engblad s prihliadnutím na to, ako jednotlivé farby pôsobia na ľudskú psychiku. Teraz si už len musíte vybrať ten správny motív a odtieň.

Coloured by Studio Engblad

Branches

Stripe&arch

Ferm-Living-Animals-blue

Fig

Moderná elegancia

Moderný a sofistikovaný. Taký bude váš domov s tapetami Modern Spaces od spoločnosti Engblad & Co. Tapety sú škandinávskou interpretáciou európskeho štýlu a obsahujú celý rad vzorov v tlmených odtieňoch béžovej, zelenej a tmavomodrej. Nájdete tu jemné, jednofarebné tapety, ktoré nechávajú vyniknúť ostatné prvky v miestnosti, ako aj prírodné a geometrické motívy, ktoré svojou odvážnosťou neuberajú na nadčasovej elegancii.

UrbanJungle

Dancing Crane

Waterfront4561

Skyline-2

Plaza

Nielen pre detské kráľovstvo

Vytvorte z detskej izby dokonalé útočisko pre vaše deti. Či už ide o detské tapety alebo nábytok na mieru pre malé deti, so spoločnosťou Ferm Living nič nepokazíte. Jednou z noviniek spoločnosti Ferm Living je kolekcia detských tapiet Koala - tapety so zvieratkami lezúcimi po stromoch v dvoch neutrálnych farbách.

V kolekcii, ktorá vznikla v spolupráci s britskou ilustrátorkou Katie Scott, sa objavujú aj zvieracie motívy. Tapety zaujmú detailnými prírodnými motívmi, ktoré sú pre autora charakteristické. Vďaka striedmej farebnosti vám nič nebráni použiť tapetu v detskej izbe, ako aj v iných častiach interiéru.

Ferm-living-Panda2

Ferm-Living-Shells

Ferm-Living-Animals

Ferm-Living-Trees

Kolekcia tapiet Lines predstavuje jednoduchý spôsob, ako oživiť miestnosť, a to aj pre tých, ktorí chcú zachovať jednoduchý interiér. Jemné geometrické vzory so zlatými líniami sú elegantné a nadčasové. Kolekcia bola novo rozšírená o tmavosivý (grafitový) a teplý béžový (kašmírový) odtieň. Celkovo si môžete vybrať zo šiestich farieb.

Ferm-Living-Lines

Geometrické, kvetinové, abstraktné, detské alebo jednofarebné tapety - v DesignVille je naozaj z čoho vyberať. Pozrite si celú ponuku dizajnových tapiet.

Jste z Česka? Přejděte na Novinky v tapetách na DesignVille
Shopping from the EU? Switch to New wallpapers at DesignVille

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť