Pražský apartmán plný organických tónov a pohody

Pražský apartmán plný organických tónov a pohody

26.01.
2024

Eliška Koukalová

Pozrite sa s nami do krásneho bytu v pražskom Karlíne, z ktorého priam dýcha škandinávska estetika. Minimalistický mezonet sa premenil pod taktovkou tímu Ateliéru Monday, s ktorými sme spolupracovali už na niekoľkých projektoch.

Veľkorysé sedáky modulárnej pohovky Cosima od Bolia, skulpturálne tvaroslovie kresielka Hippo od Norr11, oblý ottoman Rico alebo kreslo Margas vyžarujú pohodlie a pokoj. Od prvotného načrtnutia zo strany Ateliéru Monday sme tušili, že tento projekt bude kúskom Škandinávie v Prahe.

ELLE-Decor-Honza-Zima-01

Koncepcia otvoreného mezonetu s dominantným, organickým schodiskom a dôrazom na svetlé aj zemité tóny nastolila pomerne jasnú paletu farieb, s ktorou Ateliér Monday umne pracuje a ktorá je aj nám veľmi blízka. Byt Ortnerových, slávneho fotografa Andreasa a úspešnej modelky Viktórie, odráža ako ich životný štýl, tak obľúbené destinácie – Kodaň a Paríž, čo sa v interiéri podarilo odzrkadliť. Čo myslíte?

ELLE-Decor-Honza-Zima-04

Pri pohľade na jedáleň nemožno neobdivovať dostatok prirodzeného svetla, ktoré sa rozlieva po miestnosti. Preto sa tešíme z výberu vzdušného dizajnu lámp Balloon od značky Bolia. Krásne sa stretávajú s tónmi obrazu výtvarníčky Lucie Jindrák Skřivánkovej, ktorý osvetľuje dvojica svietidiel Vuelta od Ferm Living.

ELLE-Decor-Honza-Zima-02

 

ELLE-Decor-Honza-Zima-03

Krásne snímky interiéru vznikli pre článok v českej Elle Decoration, pre ktorú ich nafotil Honza Zima.

Jste z Česka? Přejděte na Pražský byt plný organických tónů a klidu
Shopping from the EU? Switch to Prague apartment full of organic tones and tranquility

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť