Predstavujeme značku Ferm Living

Predstavujeme značku Ferm Living

22.06.
2016

Katka Horáková

Ferm Living je ďalšia skvelá dánska značka v našej ponuke. Preslávila sa výraznými grafickými tapetami a štýlovými doplnkami, ale nadchla nás tiež novou kolekciou nábytku.

Značku Ferm Living založila v roku 2005 dizajnérka Trine Andersen. Firma začala pôvodne ako grafické štúdio, pole pôsobnosti sa však rýchlo rozšírilo do oblasti interiérového dizajnu, keď bola v roku 2006 predstavená prvá kolekcia tapiet. Možno ste značku Ferm Living zaznamenali vďaka najrôznejším doplnkom s geometrickými vzormi - spočiatku obľúbené a všadeprítomné trojuholníky čoskoro vystriedali ďalšie vzory. Z posledných noviniek je ale viac než jasné, že značka Ferm Living len u doplnkov a tapiet nezostane. Nová kolekcia nábytku, ktorá zahŕňa policový systém alebo stoličky, je viac než ambiciózna.

Policový systém Punctual

Jednou z noviniek je subtílny policový systém Punctual, ktorý vás prekvapí precíznym spracovaním a nadčasovým vzhľadom. Dlho sme pre showroom DesignVille hľadali výrazovo subtílný, policový modulárny systém z lakovaného kovu, a keď Ferm Living prišiel so systémom Punctual, hneď sme vedeli, že je to ten pravý. Jeho konštrukcia je úžasne vzdušná, ale pritom veľmi pevná.

Tvaroslovie nezaprie inšpiráciu v priemyselných policových systémoch, ale práve detaily ako sú spevňujúci kríže so zlatistými logami Ferm Living, robia z tohto systému nábytok, ktorý sa môže hrdo postaviť aj do vašej obývačky. Police sú jemne perforované malými otvormi, čo celému systému pridáva na ľahkosti.

Ak chcete vidieť naživo ako vyzerá, príďte do nášho showroomu v Brne na Vodovej 68.

Policový systém Punctual

Policový systém Punctual

Koše Wire Basket

Wire Basket je kolekcia ikonických kovových košov, ktoré nechýbajú snáď v žiadnom škandinávskom interiéri. Doplňte ich dreveným vekom v olejovanom dube či čierno laminované brezové preglejke, a razom sa z koša stane konferečný, odkladací alebo nočný stolík. Súčasne však stále kôš bude poskytovať úložný priestor pre deku, vankúšiky, hračky apod. Koše sa vyrábajú v troch veľkostiach a niekoľkých farebných prevedeniach.

Koše Wire Basket

Koše Wire Basket

Truhlíky na kvety Plant Box

Plant Box sú elegantné nadčasové dizajnové truhlíky na kvety pre všetkých vyznávačov minimalizmu a živých rastlín. Sú umiestnené na subtílnom podstavci a vyrobené z lakovanej ocele. Vďaka podstavci je výška truhlíkov 65 cm, takže ich v domácnosti môžete ľahko využiť ako vizuálny predel miestnosti alebo nimi ozvláštniť najrôznejšie "hluché" miesta - výklenky, úzke chodby a pod.

Truhlíky na květiny Plant Box

Truhlíky na květiny Plant Box

Kvetináče a vázy Hexagon

Hexagon je kolekcia váz a obalov na kvety ktorých spoločným menovateľom je šesťuholníková podstava - odtiaľ ich názov. Širšie prvky z kolekcie Hexagon sú zamýšľané ako štýlové kvetináče, menšie a vyššie varianty ako vázy. Farebné prevedenia zahŕňajú prevedenie z lakovaného kovu a čistej mosadze. Vnútro všetkých kvetináčov Hexagon má antikoróznu úpravu.

Květníky a vázy Hexagon

Květníky a vázy Hexagon

Geometrické hrátky s textilnými doplnkami

Geometrické vzory sú pre značku Ferm Living veľmi typické. A nešetrili s nimi ani na najrôznejších textilných doplnkoch. Vyskúšajte hebučké deky, štýlové kúpeľňové košíky či efektné vankúše Quilt Cushion.

Textilní kolekce Ferm Living

Textilní kolekce Ferm Living

A samozrejme nesmieme zabudnúť napísať, že produkty Ferm Living môžete vidieť a zakúpiť v našom showroome v Brne.

Jste z Česka? Přejděte na Představujeme značku Ferm Living

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť