Reproduktory Vifa pod stromček

Reproduktory Vifa pod stromček

27.11.
2019

Dominika Švandová

Oči sa rozžiaria každému milovníkovi hudby, ktorý si pod stromčekom rozbalí bezdrôtový reproduktor Vifa. Potešte darčekom, ktorý v sebe spája škandinávsky dizajn a dokonalú zvukovú kvalitu, a navyše umožňuje počúvanie hudby kdekoľvek a kedykoľvek.

Hravá novinka 

Malé, skladné, odvážne a ultraprenosné. To sú reproduktory City - nový rad bezdrôtových reproduktorov značky Vifa. Hlavná myšlienka kolekcie "sharing is caring" sa zhmotňuje v inovatívnej technológii, ktorá umožňuje prepojenie až štyroch reproduktorov pre ešte silnejšie zvukový zážitok.

Vifa City sú dostupné v šiestich farebných prevedeniach, odvážnejších aj jemnejších farebných kombináciách, z ktorých ľahko vyberiete tú, ktorá bude najlepšie odrážať štýl obdarovaného. Za krásnym zovňajškom reproduktorov sa, tak ako je u značky Vifa zvykom, ukrýva perfektná technológia pre prehrávanie zvuku. A to aj napriek tomu, že ide o doteraz najmenšie reproduktory v portfóliu tejto dánskej značky.

Kompaktné rozmery, hravá farebnosť aj jedinečná príležitosť prepojenia viacerých reproduktorov cielia predovšetkým na mladšiu generáciu. Ak hľadáte vhodný darček pre teenagera, City je jasnou voľbou.

vifa_city_

vifa_city

vifa_city

Hudba kdekoľvek 

Len o kúsok väčšie, a preto stále ideálne pre použitie aj mimo domova, sú reproduktory z radu Reykjavik. Pre svoju ľahkosť, rozmery i výdrž batérie je Reykjavik perfektnou voľbou na cesty. Stačí reproduktor prepojiť s mobilom a užiť si perfektný zvuk.

Elegantná čierna, sebavedomá modrá alebo nadčasová šedá? Vyberať môžete nielen z troch neutrálnych odtieňov, ale aj medzi reproduktorom potiahnutým na zákazku vyrobenú textílií značky Kvadrat alebo reproduktorom vyrobeným z eloxovaného hliníka.

Reykjavik pod stromčekom potěší najmä tých, ktorí si potrpia na dizajn v severskom štýle, radi počúvajú hudbu a zároveň sú neustále v pohybe.

vifa_reykjavik

vifa_reykjavik

vifa_reykjavik

Pre náročných

Reproduktory z ďalších kolekcií značky Vifa ponúkajú špičkovú technológiu, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších poslucháčov. Počnúc drobnejšími reproduktormi z kolekcie Helsinki, sa modely reproduktorov postupne zväčšujú. Stále však ponechávajú voľnosť, a to vďaka veľmi ľahkému telu, pútkam pre pohodlnejšie prenášanie a bezdrôtovému prehrávaniu hudby.

vifa_nordic_collection

Univerzálnou veľkosťou a praktickým koženým pútkom sa môžu pochváliť reproduktory z radu Helsinki. Ak hľadáte darček pre dámy, zaujme vás iste ponuka pastelových farieb, od ružovej po svetlomodrú.

helsinki-dusty-rose

helsinki-sandstone-grey

Ako kompromis medzi roztomilú kolekcií Helsinki a najväčšími reproduktormi Štokholm, ponúka Vifa reproduktory Oslo a Copenhagen. Sofistikovaný vzhľad zapôsobí predovšetkým na minimalistov, ktorí si potrpia na kvalitu.

vifa_oslo

vifa copenhagen

Sortiment značky Vifa dopĺňajú najväčšie reproduktory Stockholm. Voľbou rozmerov tu značka upúšťa od dôrazu na pohyb a zameriava všetku pozornosť k zvuku.

stockholm vifa

Či už pod stromček zaobstaráte novinku City alebo jeden z väčších modelov, môžete si byť istí tým, že urobíte obdarovanému naozaj radosť!

Nechajte sa inšpirovať aj výberom najkrajších darčekov pre ženy, vychytávok pre mužov alebo hračiek a doplnkov pre tých najmenších.

Jste z Česka? Přejděte na Vifa pod stromeček

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť