DesignVille má novo slovenský e-shop

DesignVille má novo slovenský e-shop

19.09.
2016

Lucie Čačalová

DesignVille rastie ako z vody a rozširuje pole svojej pôsobnosti aj za hranice. Slovenskí zákazníci teraz môžu vyberať tovar v slovenčine a nakupovať v eurách na adrese www.designville.sk.

Milujeme škandinávsky dizajn a sme preto radi, že ho teraz môžeme ponúkať tiež zákazníkom na Slovensku. Na novo spustenej verzii webu DesignVille.sk môžu slovenskí zákazníci pohodlne nakupovať vo svojej materčine a hlavne platiť v eurách.

Ako je to s doručením tovaru?

Tovar si na Slovensko môžete nechať doručiť dvoma spôsobmi. Nákup si buď môžete vyzdvihnúť na pobočke Uloženka v Bratislave (Uloženka Bratislava, Nobelovo námestie 5, 85101) každý pracovný deň od 11 do 19 hodín, alebo si tovar nechať priviesť priamo domov zásielkovou službou DPD a to už do dvoch dní od objednania (v prípade tovaru skladom). V prípade nákupu tovaru nad 300 € je doprava zadarmo, inak je spoplatnená 3 € pri vyzdvihnutí na Uložence alebo 8 € pri zásielke DPD.

A keďže je to z Bratislavy do Brna len hodinka cesty, samozrejme tu stále zostáva možnosť vyzdvihnúť si tovar osobne v našom showroome na ulici Vodova 68 v Brne - Královom Poli. Bližšie informácie o nákupe na Slovensko sa dozviete v sekcia Všetko o nákupe.

Aké sú možnosti platby?

Na výber je platba kartou online, bankový prevod alebo dobierka. V prípade, že si tovar vyzdvihnete v našom showroome, môžete platiť v hotovosti v CZK alebo platobnou kartou.

Ako sa dostanem na slovenskú verziu webu?

Slovenský DesignVille nájdete na www.designville.sk alebo sa prepnite pomocou tlačidla v hornej lište stránky.

Kam sa mám obrátiť v prípade potreby?

V prípade otázok sa na nás neváhajte obrátiť. Všetky kontakty nájdete v sekcii kontakty.

Aký tovar na DesignVille.sk nájdem?

Na slovenskej verzii DesignVille nájdete úplne totožný tovar, ako v českom e-shope - nebudete teda ochudobnení o jediný kúsok severských štýloviek. Prečítať si môžete aj náš blog, kde pre vás pripravujeme zaujímavé články zo sveta DesignVille a škandinávskeho dizajnu všeobecne.

Aby vám nič neuniklo, prihláste sa k odberu noviniek emailom v pätičke webu:

Ak teda nakupujete škandinávsky dizajn zo Slovenska, radi vás uvidíme na DesignVille.sk. Veríme, že vám táto novinka spríjemní vyberanie krásneho dizajnového tovaru a tešíme sa na vaše reakcie či nápady na zlepšenie.

P.S. Samozrejme nás stále sledujte na facebooku a instagrame!

Jste z Česka? Přejděte na DesignVille má nově slovenský e-shop

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť