Novinky v showroome: pohovka Quilton

Novinky v showroome: pohovka Quilton

11.07.
2022

Eliška Koukalová, Dominika Švandová

Držíme krok s aktuálnou ponukou aj novinkami výrobcov, čo neprezrádza iba eshop, ale aj náš brnenský showroom. A tak sa jednoducho môže stať, že sa pri jeho skrášľovaní a neustálom vylepšovaní ocitneme aj v úlohe sťahovákov. Naposledy sme neodolali veľkorysým proporciám pohovky Quilton od HAY, ktorá s rovnakou vervou cieli na prvé priečky rebríčkov pohodlnosti aj estetiky.

IMG_6642

IMG_6668

IMG_6896Quilton_uvod

 

Vizuálne ľúbezné a predovšetkým príjemne nadýchané prešívanie, ktoré dalo kolekcii Quilton aj názov, je zárukou neprehliadnuteľného kúsku, ktorý nie je možné minúť bez letmého usadenia sa. Sedaciu súpravu sme pre istotu doplnili o priestranný ottoman pýšiaci sa rovnakými kvalitami. Nechýbajú ani vankúše kopírujúce tvaroslovie pohovky, s ktorými sa styling stane radosťou. Najmä, ak sa pohráte s odtieňmi čalúnenia.

IMG_6679

IMG_6898Quilton

 

K pohovke Quilton sa nasťahoval aj stolík Metal Side Table od Vitra. Na prvý pohľad zaujme nevšedným vizuálnym efektom – ten je spôsobený hrou použitého materiálu so svetlom. S minimalistickým kovovým stolíkom pekne ladí aj pre showroom nové prevedenie kresla Grand Repos s podnožkou, oboje v látke Dumet odtieni sage/steel blue.
 

showroom DesignVille Vitra

showroom DesignVille Vitra

 

Ak zostaneme ešte na chvíľu pri pohodlnom sedacom nábytku značky Vitra, nesmieme zabudnúť ani na ďalšiu novinku v showroome – stoličku Eames DAW. Dizajnová ikona v prevedení s podrúčkami je čalúnená látkovým poťahom v odtieni warmgrey/ivory s bielym švom, ktorý krásne korešponduje s bielou škrupinou.
 

showroom DesignVille Vitra Eames

 

Ak vás veľkorysé proporcie pohovky Quilton alebo pohodlie kresla Grand Repos navnadili, príďte ich vyskúšať a zastavte sa za nami do showroomu! Sľubujeme, že nejde o jediné novinky, ktoré tu na vás čakajú.

IMG_6729

 

Jste z Česka? Přejděte na Novinky v showroomu

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť