Zelený domov s Plant Box

Zelený domov s Plant Box

01.05.
2018

Katka Horáková

Elegantné hrantíky z lakovaného kovu na subtílnej podstave od dánskej značky Ferm Living získali na obľube veľmi rýchlo. Niet preto divu, že sa medzi jarnými novinkami objavilo niekoľko nových farebných, ale najmä aj nových tvarových prevedení.

Klasický hranatý Plant Box na podstave

Univerzálny obdľžníkový hrantík je vďaka podstave vysoký 65 centimetrov a poslúži aj ako prirodzený predel miestnosti . Vyplní prázdne niky, oživí úzke chodby. Okrem izbových rastlín ho môžete využiť aj na knihy či odkladanie ďalšich vecí. U nás v showroome sa nám osvedčil na veľké katalógy tapiet. K zavedeným farebným odtieňom pribudlo tento rok na jar aj niekoľko nových - takže na výber už máte z celkom 8 farieb.

Hranatý Plant Box na podnoži

Plant Box od ferm living

 

Plant Box Round

Tohtoročnou novinkou je kruhová varianta hrantíka . Má priemer 40 centimetrov a výšku 50 centimetrov. A opäť ho môžete využiť pre izbové rastliny alebo na odkladanie najrôznejších vecí.

Plant Box Round navyše môžete kombinovať s vekami z kolekcie Wire Basket a získate skvelý odkladací stolík s úložným priestorom. Na výber máte 4 farebné vyhotovenia boxov, ktoré môžete kombinovať s 3 rôznymi prevedeniami viek (voľte priemer 40 cm - teda typ „small“). Finálny výsledok je teda už len na vás.

Kruhový Plant Box Round

Kruhový Plant Box Round

 

Nielen na bylinky = Plant Box Small

V kolekcii Plant Boxov nájdete tiež sympatický truhlík, ako stvorený pre vaše bylinky do kuchyne. Že sa teší veľkej obľube, dokazuje aj fakt, že teraz je k dispozícii už v celkom ôsmich farebných prevedeniach. A asi netreba hovoriť, že ak nemáte v pláne pestovať bylinky, Plant Box nájde využitie aj ako organizér na rad ďalších vecí - v pracovni, kuchyni, dielni ...

Plant Box Small od Ferm Living

Plant Box Small od Ferm Living

 

Boxy na stenu

A z rovnakého tvaroslovia i farebnej škály vychádza aj najnovší prírastok do kolekcie - nástenné boxy Wall Box. Oživte nimi steny v interiéri alebo napríklad na terase či balkóne. Wall Boxy sú vhodné aj pre vonkajšie použitie. Dáte do nich rastliny alebo tieto nástenné organizéry využijete inak?

Wall Box Small od Ferm Living

Wall Box Small od Ferm Living

V našom e-shope nájdete celú kolekciu dizajnových kvetináčov Plant Box, ktorá teraz číta už takmer tridsať rôznych prevedení. Tak sme zvedaví, ktoré padne do oka vám. :-)

Jste z Česka? Přejděte na Zelený domov s truhlíky Plant Box

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť