24Bottles: recept na pitný režim v súlade s prírodou

24Bottles: recept na pitný režim v súlade s prírodou

21.07.
2020

Dominika Švandová

Zrodila sa v roku 2013 v talianskej Bologni s cieľom priblížiť sa lepšiemu životnému prostrediu pomocou fliaš, ktoré nie sú len esteticky uspokojivým doplnkom, ale tiež znižujú dopad používania jednorazových plastových fliaš. Vydajte sa s nami na cestu za udržateľnou budúcnosťou a zdravším životom. Predstavujeme značku 24Bottles, ktorú novo zaobstaráte na DesignVille.

Koncept Talianske značky 24Bottles vychádza z túžby vytvoriť príjemnejšie, menej znečistené miesto pre život. Fľaše odrážajúce dnešný životný štýl a súčasný dizajn sú vytvorené s myšlienkou lepšej budúcnosti. Cesta k nej sa nezaobíde bez obmedzení používania jednorazových plastov, ale tiež bez zodpovednej výroby produktov, ktoré vydržia nápor každodenného užívania. V tomto zmysle sa značka môže ľahko zaradiť po bok severských značiek z portfólia DesignVille, ktoré spájajú dôraz na kvalitu, estetiku a vzťah k prírode.

24Bottles

24Bottles

 

Samozrejme ani výroba fliaš, ktoré môžete plniť nápojmi takmer donekonečna, nedokáže byť úplne ekologická. Toho sú si však výrobcovia vedomí a tento problém nenechávajú bez riešenia. Uhlíkovú stopu fliaš, ktorá vzniká v celom procese - od samotnej suroviny až po balenie a prepravu - kompenzujú tisíckami vysadených stromov. Na obale fliaš potom nájdete drobné číslo, ktoré zodpovedá množstvu CO2, ktoré ušetríte každým naplnením znovu použiteľné fľaše namiesto tej jednorazovej.24Bottles

 

Urban Bottle - Najľahšie fľaše pre každý deň

Dodržiavanie pitného režimu je hračka - aspoň pokiaľ máte neustále po ruke fľašu, ktorú si môžete znovu a znovu dopĺňať nápojmi všetkého druhu. Ako najľahšia znovupoužiteľná fľaša je Urban Bottle ideálna pre každodenné pochôdzky mestom, cesty do práce aj doplnenie tekutín pri športe.

Kvalitná nehrdzavejúca potravinárska oceľ, z ktorej sú fľaše vyrobené, sa postará o čerstvosť nápoja aj dlhú životnosť fľaše. Vďaka veku so silikónovým tesnením sa zároveň nemusíte obávať, že by váš nápoj skončil na zlom mieste.

24Bottles

24Bottles

 

Clima Bottle - Správna teplota v správny čas

Vychutnajte si svoj obľúbený nápoj v tej správnej teplote. Fľaše z kolekcie Clima ho udrží teplý 12 hodín, studený dokonca celých 24 hodín. Nezáleží, či sa budete chcieť zohriať teplým čajom pri rannej ceste do práce alebo naopak schladiť studenou limonádou pri vode, Clima Bottle je pripravená na každé dobrodružstvo.

O správnu teplotu i chuť sa stará dvojitá stena, ktorá vďaka svojmu materiálu neabsorbuje žiadne arómy a poradí si aj s kyslými či sýtenými nápojmi. Fľaša zároveň zostáva ľahká, čím ľahko predbehne bežné termosky.

 

24Bottles

24Bottles

 

Značka nezabudla ani dizajn - fľaše tak kúpite v celej rade atraktívnych farieb a vzorov. Stačí si vybrať! Preskúmajte celú ponuku značky 24Bottles alebo navštívte náš brnenský showroom a vyberte si fľašu, ktorá bude najlepšie sedieť vášmu štýlu.

Jste z Česka? Přejděte na 24Bottles: recept na pitný režim

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť