Ako na dizajnovú a efektívnu predsieň so systémom String

Ako na dizajnovú a efektívnu predsieň so systémom String

26.09.
2023

Eliška Koukalová

Drobné zákutia, veľkorysé priestory, atypické skosenia... Keby ste skúšali nájsť predsieň, pre ktorú String System nemá riešenie, asi budete hľadať veľmi dlho. Veľká škála možností, množstvo doplnkov a nadčasový dizajn sa postarajú o efektívne riešenie kdekoľvek. Vďaka variabilite vás navyše len tak neprestane baviť.

string-system-hallway-black-beigebackround_portrait

Legendárny policový systém String bol síce navrhnutý roku 1949, odvtedy ale nazbieral ďalší rad komponentov a prevedení, vďaka čomu nachádza uplatnenie naozaj kdekoľvek. Preto aj v prípade predsiene sa ukladanie vecí stane opravou hračkou. Vďaka nápomocnému konfigurátoru výrobcu môžete skúšať rôzne kombinácie, než dôjdete k tej najefektívnejšej.

hallway-string-180924-0250_landscape

Viacero farebných prevedení, vždy nadčasový design

Ako prvé je dobré rozmyslieť si farebné prevedenie: všetky zostavy sa skladajú z rôzne vysokých a hlbokých bočníc. Vyberať môžete z bielej, čiernej, béžovej, hnedej a šedej. Podľa hĺbky a rozstupu potom môžete medzi bočnice skladať jednotlivé diely v rôznych prevedeniach dreva alebo v lakovanej oceli. Či už zvolíte akúkoľvek kombináciu, jedno je isté: nadčasový dizajn systému String preverený desiatkami rokov vás nesklame.

solution-string-system-hallway-white-walnut-floor-panels-accessories_portrait (2)

Veľké spektrum príslušenstva

Je len na vás, či radšej čiapky a rukavice schováte do dielu so šuplíkmi či dvierkami, alebo ich rozčleníte do police s tromi priehradkami. Na slnečné okuliare zase poslúži sada závesných organizérov. Pokiaľ si okrem prvotriedneho designu potrpíte aj na topánky, určite oceníte skosené perforované police, ktoré sú vyrobené z kovu pre väčšiu praktickosť.

Predsin_string

string-system-hallway

Zostavené za vás

Vďaka škále premyslených doplnkov vytvoríte veľmi funkčnú a zároveň estetickú zostavu. Tá sa môže vyvíjať spolu s ďalšími potrebami, rastúcou rodinou aj priestorom. Napovedať môžu už preddefinované zostavy String, ktoré máme v ponuke. Rovnako ako všetky diely pre prípad, že by sa vám hodilo o policu, vešiak či priehradku navyše...

hallway-string-180924-0216_portrait (1)

 

Jste z Česka? Přejděte na Jak na designovou a efektivní předsíň se systémem String
Shopping from the EU? Switch to How to design and efficient hallway with String

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť