Detská izba podľa Nofred

Detská izba podľa Nofred

11.05.
2023

Dominika Švandová

Má poskytnúť priestor pre zábavu, odpočinok aj učenie sa novým veciam. Navrhnúť detskú izbu, ktorá bude spĺňať požiadavky malých i dospelých, tak nemusí byť práve jednoduché. Prinášame preto pár tipov inšpirovaných dánskou značkou Nofred, ktorá novo rozšírila naše portfólio o ďalší rad kvalitného dizajnu pre deti.

Miesto pre kreativitu

Už od útleho veku by v izbičke nemal chýbať stolček so stoličkou, práve tu totiž budú vznikať prvé umelecké kreácie vašich najmenších. Krásny set z kolekcie Mouse sa so svojimi drobnými rozmermi hodí už pre tých od dvoch rokov, ani čerství školáci sa však nemusia vzdať roztomilého dizajnu napodobňujúceho myšie ušká. Domáce úlohy môžu písať v pohodlí rovnakého setu, len vo väčšom prevedení určenom pre deti od 6 do 10 rokov.

Mouse Nofred

Kolekcia Mouse sa stala pre charakteristický tvar opierok veľmi obľúbenou a jasne rozpoznateľnou, jej design je však súčasne veľmi minimalistický. Dokonale reprezentuje hlavné piliere značky Nofred, medzi ktoré patrí kvalita, bezpečnosť a udržateľnosť. Napriek tomu, že bude deti sprevádzať len niekoľko rokov, dánska značka verí, že vďaka nadčasovému a pevnému spracovaniu poslúži aj ďalším generáciám. A to napokon aj vďaka spomínanej jednoduchosti, ktorá vám dovolí nábytok umiestniť do akéhokoľvek interiéru, či už ide o detskú izbu, alebo iné priestory.

Mouse Nofred

Praktické riešenia v roztomilom kabáte

Nie je náhodou, že v portfóliu Nofred nájdete celý rad funkčných doplnkov. Zámerom tejto dánskej značky je totiž tvoriť pekné veci, ktoré budú prirodzenou súčasťou každodenného života.

Napríklad najrôznejšie úložné riešenia budú v detskej izbe vždy vítané, o to viac, ak svojim dizajnom zvládnu nadchnúť ako poriadkuchtivých rodičov, tak aj samotné deti. Domček z kolekcie Harbour môže slúžiť na hranie, ale aj ako drobná skrinka. V ponuke Nofred nájdete aj niekoľko vešiakov, ktoré síce budú plniť len jednu funkciu, napriek tomu ich dizajn nie je nudný ani obyčajný.

Nofred Harbour

Doplňky od Nofred

Nofred Stars Moons Hooks

Box Cube je ďalším príkladom multifunkčných riešení. Vnútri ukryje mnoho detských pokladov, zároveň bude fungovať ako odkladací stolík či stolička. Ľahko sa prenáša vďaka otvorom na protiľahlých stranách, napriek tomu možno uvítate možnosť doplniť box kolieskami, ktoré presun naprieč domom ešte uľahčia.

Nofred Cube Storage

V žiadnom detskom kráľovstve nesmú chýbať maličkosti, vďaka ktorým každé dieťa stratí pojem o čase pri hodinách hrania, alebo kúsky, ktoré celý priestor zútulnia. Aj tie pritom môžu byť vkusné, nadčasové a z kvalitných materiálov ako je drevo, bavlna či korok. Portfólio značky ich ponúka hneď niekoľko.

Menovať môžeme napríklad magnetickú nástenku Noticeboard, ktorú dopĺňajú magnety rôznych geometrických tvarov, alebo stavebnicu Creative Cork. Deti zabavia a súčasne rozvinú ich zručnosti a predstavivosť. Nehľadiac na to, či práve stavajú korkové mestečko, alebo za pomoci magnetov vystavujú na obdiv svoje obľúbené výkresy.

Nofred Noticeboard

Nofred Creative Cork

Inšpiroval vás článok k menšej či väčšej premene detskej izbičky? Neváhajte preskúmať celú ponuku našej novej značky Nofred plnú detského designu, ktorý si zamilujú deti aj dospelí.

Jste z Česka? Přejděte na Dětský pokoj podle Nofred
Shopping from the EU? Switch to Children's room by Nofred, a new brand in our portfolio

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť