Newbie: Rozprávkový svet tapiet

Newbie: Rozprávkový svet tapiet

24.02.
2020

Lákajúci svet dobrodružstva, rozkvitnutá lúka aj magický les plný zvieracích kamarátov. Nová kolekcia tapiet Newbie od BorasTapeter je stvorená na mieru deťom, ich snom a bohatej fantázii.

Kolekcia detských tapiet Newbie vznikla v spolupráci dvoch švédskych značiek. Za pútavým dizajnom stojí dizajnové štúdio Newbie, zatiaľ čo značka Borastapeter prispela svojimi bohatými remeselnými skúsenosťami. Výsledkom je kolekcia obsahujúca celkom 15 rôznych nápaditých motívov v tej najlepšej kvalite vliesových tapiet.

 

Snový svet kvetín a zvierat

Mnoho z motívov tapiet Newbie čerpá z prírody, rozkvitnutých rastlín, lesov a zvierat. Na tapetách Magic Forest a Forest Friends tak nájdete roztomilé huňaté veveričky, králiky, líšky a zajaca aj ďalších lesnich kamarátov. Tapety inšpirované lesnou ríšou sú dostupné v klasickom i veľkoformátovom prevedení.

Newbie

Newbie Forest Friends

Newbie Magic Forest

Newbie Magic Forest

 

Wild Jungle vo svetlom alebo tmavom farebnom prevedení prenesie deti do tropického dažďového pralesa, kde sa stretnú s radou exotických zvierat ako sú leopardy, opice a tukany.

Newbie Wild Jungle

Newbie Wild Jungle

Newbie Wild Jungle

 

Dokonale útulnú atmosféru v detskej izbe vykúzlia kvetinové vzory. V ponuke nájdete hneď niekoľko motívov: romantický motív ruží Rose Garden či výraznejšie Rosie alebo motiv Jasmine s drobným vzorom, ktorý sa bude skvele hodiť aj do menších izieb.

Newbie Rose Garden

Newbie Jasmine

Newbie Rosie

S tapetami za dobrodružstvom

S novými tapetami Newbie čaká na deti nevšedné dobrodružstvo. S tapetami Treasure Island sa môžu vydať na plavbu pirátskou loďou až k ďalekým ostrovom, zatiaľ čo podmorský svet zobrazujú tapety Whales s jemným motívom veľrýb.

Newbie Treasure Island

Newbie Whales

Whales Newbie

 

Ďalší nezabudnuteľný výlet čaká na tých najmenších s tapetami Adventure a Bon Voyage s ilustráciami máp, lietadiel a teplovzdušných balónov. Je len na detskej predstavivosti, ktorý kus sveta deti objavia.

Newbie Adventures

newbie Bon Voyage

Newbie Bon Voyage

 

Neviete, ktorý z motívov vybrať? Pozrite sa ako tapeta vyzerá na stene s jednoduchým simulátorom tapiet alebo ju vyskúšajte priamo vo svojom interiéri - stačí si do telefónu stiahnuť aplikáciu Wonderwall AR by Boråstapeter (iba pre iOS), ktorá vďaka technológii rozšírenej reality prenesie tapety z ponuky BorasTapeter na vaše steny. Vypočítať, koľko rolí budete potrebovať, vám pomôže naša kalkulačka tapiet, ktorú nájdete pri každej tapete.

Newbie BorasTapeter

Vliesové tapety, ako sú tie z kolekcie Newbie, majú vysokú životnosť, sú umývateľné a stálofarebné. Do detských izieb teda ideálne! Preskúmajte celú kolekciu Newbie.

Jste z Česka? Přejděte na Newbie: Pohádkový svět tapet

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť