Dizajnový záhradný nábytok pre nezabudnuteľné chvíle

Dizajnový záhradný nábytok pre nezabudnuteľné chvíle

15.03.
2024

Eliška Koukalová

Čoskoro nám počasie dovolí tráviť čo najviac chvíľ v príjemnej spoločnosti slnečných lúčov. Pripravte sa na sezónu s dizajnovým nábytkom tej najvyššej kvality, ktorý sa skvele hodí na terasu aj záhradu. Vyberte si zostavu, ktorá najviac súznie s vašim štýlom.

Škandinávsky životný štýl je hlavne o príjemných momentoch. Čo najväčšiu porciu z nich Dáni najradšej trávia vonku. Od vyšperkovaných balkónov po predzáhradky kaviarní alebo záhrad pri rodinných domoch, kam sa nielen v Kodani vydáte, všade na vás dýcha vonkajšia pohoda.

2023_Vig_Lounge_Chair_DesignVille

Preto nie je divu, že aj prémiové značky predstavujú čoraz viac kolekcií záhradného nábytku. Aby sme vám uľahčili výber, venovali sme im novú sekciu Outdoor, ktorá obsahuje podkategórie a pohodlné filtrovanie, na ktoré ste u nás zvyknutí. A ktoré novinky aj stálice by vám rozhodne nemali uniknúť?

Thorvald by &Tradiiton

Odolný kov môže nadobúdať aj prekvapivo elegantné a klasické tvary – o tom rozhodne svedčia kúsky z novej kolekcie Thorvald od &Tradition. Vizuálna ľahkosť a grafické kvality dizajnu sa zároveň postarajú, aby nábytok splynul v jedno, či už stojí v záhradnej džungli, na balkóne, alebo v múzeu Thorvaldsens (odkiaľ pochádza názov kolekcie). Dizajnéri k návrhu pristupovali citlivo a intuitívne, aby kolekciou dopriali čo najviac pohodlia pre vychutnanie každučkého okamihu.

Andtradition_outdoor_dining_02

V kolekcii nájdete jedálenské stoly s jedálenskými stoličkami, taktiež ladiace kresielka doplnená konferenčným stolíkom. Pre čo najväčšie pohodlie sa na sedací nábytok dajú zaobstarať aj polstre v prírodnom, alebo vzorovanom prevedení.

Andtradition_Outdoor_dining_01

Linear by Muuto

Kolekcia záhradného nábytku Linear za pár rokov svojej existencie u Muuto prešla farebnými premenami a doplneniami – od zemitejších po odvážnejšie odtiene. Tie predstavujú skvelú alternatívu pre milovníkov farieb, ktorí chcú vonkajšiu atmosféru poriadne rozprúdiť.

23568-en-friends-of-friends-muuto-nick_pourfard-4

Praktický a odolný nábytok zahŕňa lavice a jedálenské stoly, jedálenské stoličky aj kresielka s nižším odkladacím stolíkom a nechýbajú ani barovky. Sedenie tak môžete kompletne prispôsobiť vašej predstave.

Linear-steel-table-200-armchair-black-bench-dark-green-raise-burnt-orange-muuto-org_(151)

Palissade by HAY

Klasika všetkých klasik, nestarnúce a široko rozšírené dielo bratov Bouroullec – to je kolekcia Palissade, ktorú už od nás dôverne poznáte. Neprestáva uchvacovať svojou univerzálnosťou, sofistikovaný minimalizmus pritom zaujme na prvý pohľad. Rozsiahla kolekcia zemitých odtieňov ponúka úctyhodný počet variantov, od sedacieho nábytku po lehátka alebo lavičky. Poslednou novinkou sú podušky, ktoré nasledujú lineárnu štruktúru nábytku. Stačí si teda len vybrať a dokonalé záhradné sedenie je na svete!

Palissade-Lounge

Vig by Normann Copenhagen

Prelínanie odolného kovového rámu a príjemného dreva predstavuje kolekcia Vig od Normann Copenhagen. Aj z tejto kolekcie si ľahko poskladáte jedálenskú zostavu ladiacu s barovkami, lehátkami alebo s kresielkami a nižším stolíkom. Vyberať navyše môžete aj z celokovových variantov. Na výber je vždy z troch odtieňov: zelenej, šedej a čiernej, a olejovaného, vysoko odolného dreva Robinia.

2023_Vig_Table_DesignVille

Pokiaľ rovnako ako my už vyzeráte teplejšie dni plné pohody a príjemných priateľských stretnutí, pripravte sa naň najlepšou možnou voľbou – kvaltíním a pohodlným nábytkom navrhnutým severskými odborníkmi na vychutnávanie vzácneho času v prírode. Od slnečníkov cez kresielka, lehátka, stoly a podušky, všetko, čo potrebujete, nájdete v sekcii Outdoor.

Palissade_DesignVille

 

Jste z Česka? Přejděte na Designový zahradní nábytek pro nezapomenutelné chvíle
Shopping from the EU? Switch to Design outdoor furniture for unforgettable moments

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť