Vitra Home Stories for spring 2023

Vitra Home Stories for spring 2023

23.03.
2023

Eliška Koukalová

Pokiaľ máte práve v košíku jedálenské stoličky značky Vitra, vaše posedenie bude razom o niečo pohodlnejšie. Pri kúpe štyroch a viacerých kusov vybraných modelov dostanete ako darček sedák Soft Seat. Tri rozličné tvary a nespočetné prevedenie zaistí, že so stoličkou splynie v jeden dizajnový celok.

6829419_HAL RE Tube Belleville Table soft seats outdoor_v_fullbleed_1440x

Či už sa chystáte zasadnúť k jedálenskému stolu alebo doplniť vonkajšie sedenie, kvalitné sedáky pomôžu zvýšiť pohodlie a rozšíria priestor na vyjadrenie preferovaného štýlu. Soft Seat toho bude dôkazom každý deň – v prípade nákupu jedálenských stoličiek Vitra z kolekcií: Eames Plastic, Eames Fiberglass, Wire Chair, HAL stoličiek s podrúčkami i bez, Panton a EVO-C.

6829424_Wire Chair DKR EPC Side Chair DSR Soft Seats Outdoor Belleville Table Toolbox RE_v_fullbleed_1440x

Pokiaľ vás ponuka okúzlila, nebojte sa nás kontaktovať a všetko spoločne doladíme. Ponuka platí do 27. 6. Budeme sa tešiť, či už sa rozhodnete pre e-mail shop@designville.cz, telefón 730 899 214 alebo návštevu v našom brnenskom showroome na adrese Netroufalky 5 v Bohunicích. Akcia sa vzťahuje iba na nezľavnené produkty, nie je možné kombinovať s inými zľavami.

Jste z Česka? Přejděte na Vitra Home Stories for Spring
Shopping from the EU? Switch to Vitra Home Stories for Spring

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť