Do kina s Normann Copenhagen

Do kina s Normann Copenhagen

03.11.
2015

Michal Horák

Konečne sme si našli trochu času, aby sme sa vydali za našimi dodávateľmi. Máme ich pekne pohromade: väčšina z nich totiž sídli v dánskej Kodani. Ako prvý sme navštívili showroom značky Normann Copenhagen.

Normann Copenhagen Flagship Store sa nachádza neďaleko mestských jazier Søerne v severnej časti centra Kodane a cca kilometer vzdušnou čiarou od pevnosti Kastellet.

Pomerne nenápadná výloha zďaleka nedáva tušiť, aké obrovské priestory sa za ňou ukrývajú. Obchod sa totiž nachádza v priestore bývalého kina.

Normann Copenhagen Flagship Store

Normann Copenhagen Flagship Store

Celý pôvodný sál - hľadisko aj javisko - dáva krásne vyznieť všetkým designovkám od Normann Copenhagen: nechýbajú ikonické lampy Norm, retro svietidlá Amp ani nové nábytkové kusy ako kreslá Era či stoličky a kresielka z kolekcie Form. Prostredná časť je vyhradená doplnkom a menšiemu nábytku ako sú obľúbené stolíky Tablo a Block. Z bývalej premietacej miestnosti sú dnes krásne kancelárie, z ktorých majú pracovníci Normann Copenhagen celý obchod ako na dlani.

Normann Copenhagen tu nepredáva iba svoj vlastný tovar, ale obchod poňal viac lifestylovo. Aj preto si tu môžete kúpiť oblečenie, doplnky od iných výrobcov alebo výbavičku pre najmenších. Tento otvorený koncept nás veľmi zaujal.

Normann Copenhagen Flagship Store

Stolky Block

Křeslo Era a pohovka Onkel Sofa

Lampy Norm

Stůl a židle z kolekce Form

Normann Copenhagen Flagship Store

Normann Copenhagen Flagship Store

Ďakujeme našim hostiteľom za príjemne strávené 3 hodiny a vám všetkým, ktorí sa ocitnete v Kodani, návštevu Normann Copenhagen Flagship Store vrelo odporúčame!

PS: v showroome Normann Copenhagen sme tiež mali možnosť vidieť produkty značky Frama, ktoré sme následne zaradili do našej ponuky.

Jste z Česka? Přejděte na Do kina s Normann Copenhagen

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť