Jesenné novinky Muuto 2019

Jesenné novinky Muuto 2019

17.09.
2019

Dominika Švandová

Do DesignVille mieria čerstvé novinky severského dizajnu od dánskej značky Muuto. Nechýba kolekcia svietidiel, novinky z radov nábytku, rozmanité doplnky i teplé prikrývky, ktoré s príchodom jesene zvlášť oceníte. Novinky spoločne s obľúbenými produktami v nových odtieňoch tak ponúka veľa možností, ako oživiť interiér o nové dizajnové kúsky.

Nové kolekcie nábytku 

Snáď tou najvýraznejšou novinkou je kreslo Doze - ide totiž o jediné kreslo v ponuke Muuto s vysokým operadlom, ktoré ponúka nevšedný komfort. Kombinácia škandinávskeho štýlu a využitie línií typických pre nábytok 70. rokov tvorí moderné poňatie klasického kresla, štíhle kovové nohy mu zasa prepožičiavajú vzdušnosť a ľahkosť. Kreslo môžete tiež zaobstarať spolu s otomanom ako nenahraditeľné duo k odpočinku.

doze lounge chair

doze lounge chair

Pre kratšie posedenie poslúži ďalšia z noviniek, poufy Echo. Vďaka čistému symetrickému dizajnu nájdu uplatnenie v každej miestnosti, o to viac, že si môžete vybrať z niekoľkých výrazných i tlmených farieb.

echo pouf

Nové svietidlá Strand

Ďalšou úplne novou kolekciou sú závesné svietidlá Strand, ktoré pre Muuto navrhol britský dizajnér Benjamin Hubert. Lampy vyžarujú teplé svetlo, príjemne rozptýlené tienidlom z lakovanej živice, ktorá pokrýva kostru z ocele. Kolekcia obsahuje svietidlá jemných línií v niekoľkých tvarových a veľkostných prevedeniach, ktorých kombináciou vytvoríte zaujímavé formácie pripomínajúce nadýchané obláčiky.

Strand svítidla Muuto

Strand svítidla Muuto

Nové doplnky a textil

Doplnky sú tým, čo v spojení s kolekciou svietidiel a nábytku dotvára celkovú atmosféru značky. Práve preto Muuto predstavilo hneď niekoľko nových doplnkov, od štýlového džbánu po hravé vešiaky.

Práve spomínaný džbán s názvom Tub zaujme jedinečným industriálnym dizajnom inšpirovaným kanistrom na benzín. Jedinečným tvarom sa môže pýšiť aj nová váza Ridge, ktorá vďaka umeleckému prevedeniu pôsobí dobre s kvetinami, ale aj sama o sebe. Nové vešiaky Attach si zase pohrávajú s kontrastom dvoch materiálov - dubového dreva a lakovaného hliníka - aj s kontrastom oblých a hranatých tvarov.

Tub Muuto

Ridge Muuto

Attach Muuto

Medzi čerstvými novinkami značky Muuto nájdeme tiež nové prikrývky a vankúše z toho najpríjemnejšieho materiálu. Práve včas pre sychravú jeseň! Nový rad textílií zahŕňa prehozy Ample, prehozy Rhythm a vankúše Twine a Layer vyrobené zo 100% lamej vlny. Vlna z mladých lám predstavuje ľahký a mimoriadne jemný materiál, význačný svojou kvalitou. Vďaka schopnosti odpudzovať vodu a nečistoty je samočistiaci, a tak sa ľahko udržuje a dlho vydrží v perfektnom stave.

Thythm Muuto

Layer Cushion Muuto

Rozšírenie farebnej škály

Spolu s novými kolekciami Muuto mení tiež svoju charakteristickú škálu farieb, ktorú obohatí tmavá zelená, modro-sivá, sivá s hnedým nádychom alebo tlmená oranžová. Nové teplé odtiene sa netýkajú len noviniek, ale aj existujúcich bestsellerov. Nových farieb sa tak dočkali napríklad obľúbené koše Restore, lampy Leaf alebo populárne vešiaky The Dots v drevenej i kovovej kolekcii.. Úplnou novinkou sú keramické The Dots Ceramic v oranžovej, svetlo modrej a rúžovej farbe. Rozšírená je aj kolekcia políc Folded, ktoré sú teraz k dostaniu v nových farbách aj nových veľkostiach.

Muuto-nove-barvy

Leaf Lamp Muuto

The Dots Muuto

Nechcete si nechať ujsť žiadnu z noviniek? Prezrite si všetky novinky značky Muuto

Jste z Česka? Přejděte na Podzimní novinky Muuto 2019

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť