Predstavujeme jarné novinky: Muuto

Predstavujeme jarné novinky: Muuto

17.05.
2021

Dominika Švandová

Dizajnové novinky dánskej značky Muuto navracajú pozornosť k zavedeným kolekciám. Závesné lampy, stoličky, stoly alebo dekoratívne vázy, ktoré si už získali mnoho priaznivcov, sa predstavujú v novom kabáte – v ďalších veľkostiach a farbách. Úplnou novinkou v sortimente Muuto sú minimalistické stoly Soft

Vďaka svojmu jednoduchému, harmonickému dizajnu sa lampy Ambit hodia do rôznych priestorov a dajú sa ľahko kombinovať navzájom aj s inými kúskami v interiéri. S pridaním ďalšej veľkosti a farby do obľúbenej kolekcie prichádzajú nové možnosti. Závesné svietidlo Ambit s priemerom 55 cm sa ľahko stane dominantou miestnosti, zatiaľ čo nové svetlo modré tienidlo predstavuje dokonalú rovnováhu medzi triezvosťou a pestrosťou.

Muuto lampa Ambit

Muuto lampa Ambit

 

Oblých, jemných kriviek sa drží tiež nové stolíky Soft. Pre Muuto ich navrhol švédsky dizajnér Jens Fager, v ktorého tvorbe hrá prím funkčnosť. Nie je preto prekvapením, že minimalistické odkladacie stolíky s kruhovou doskou nájdu svoje praktické využitie v obývacej izbe, rovnako ako v komerčných priestoroch alebo napríklad v kaviarni.

Muuto stolek Soft

Muuto stolky Soft

 

Nádhernú dekorácií, s kvetinami aj bez, sú vázy z kolekcie Ridge. Ručne odlievané keramické vázy medzi sebou privítali zatiaľ nejdrobnějšího člena s výškou 16,5 centimetra. Všetky tri veľkosti teraz kúpite tiež v hrejivej béžovej, ktorá dokonale ladí s pôvodnými odtieňmi krémovej a tehlovo červenej.

Muuto vázy Ridge

 

Dizajn, ktorý uľahčí prácu nielen v kancelárii, ale aj v prostredí domova získava čoraz viac pozornosti. Stolíky Relate sú presne také - sú šikovným pomocníkom, keď sa rozhodnete z pohodlia pohovky vybaviť pár e-mailov, ale svoje uplatnenie nájdu aj po zaklapnutie notebooku. S rozšírením kolekcie o nové prevedenie, farby a tiež veľkosť s vyššie položenou doskou teraz navyše ľahko vyberiete ten pravý.

Muuto stolek Relate

Muuto stolek Relate

 

Samotný názov značky Muuto pramení zo snahy nazerať tradičný škandinávsky štýl novou perspektívou. S touto myšlienkou značka predstavila tiež nové prevedenie celej rady dreveného nábytku naprieč kolekciami. K svetlému dubovému drevu, ktoré je v severskom dizajne hojne zastúpené, pribudlo prevedenie tmavo moreného dubu. Nový charakter tak získal nábytok z kolekcií Cover, Visu, Nerd a ďalšie.

Muuto židle Visu a Nerd

Muuto židle Cover

 

Prezrite si celú ponuku noviniek Muuto a nenechajte si ujsť žiadny z kúskov, ktorý môže popri zavedených kolekcií oživiť aj váš interiér. 

Jste z Česka? Přejděte na Jarní novinky Muuto

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť