Novinky Muuto na jar 2023

Novinky Muuto na jar 2023

02.02.
2023

Dominika Švandová

Sloganom „New Nordic“ zdôrazňuje dánska značka Muuto svoj zámer posúvať hranice škandinávskeho dizajnu o kus ďalej. A ani kolekcia, s ktorou vykračuje do novej sezóny, nie je v tomto ohľade výnimkou. Predstavuje totiž niekoľko kusov, ktoré sú funkčné a s ľahkosťou zapadnú aj do hotového interiéru, napriek tomu v sebe ukrývajú prvok prekvapenia. Poďte sa na ne pozrieť bližšie!

Ako v perinke

Príhodný názov Wrap získala kolekcia nových kresiel. Tie sú navrhnuté tak, aby čo najbližšie napodobnili pocit pokoja a komfortu, ako keď sa zabalíte do mäkkej prikrývky. Ostatne samotný dizajn ako by tvorila nadýchaná perina prehodená cez ľahký oceľový rám. Dizajnéri tak, v nadväznosti na rozsiahly výskum a cenné know-how, splnili svoj zámer vytvoriť kus nábytku, ktorý vám poskytne maximum pohodlia.

Muuto Wrap

Muuto Wrap


Nenápadné svojim dizajnom, výrazné funkčnosťou

Značka Muuto neotáľa ani pokiaľ ide o jednu z aktuálne najobľúbenejších kategórií dizajnového vybavenia – teda o kategóriu prenosných lámp. K mnohým jej predchodkyniam, ktoré v našom portfóliu nájdete, sa tak pridáva lampa Ease, a to hneď v troch neutrálnych a v jednom farebnejšom odtieni. Dizajn lampy vyvoláva dojem ľahkosti a jemnosti, zatiaľ čo pozornosť prenáša najmä k praktickosti. Namiesto obmedzujúceho kábla ponúka dobíjaciu batériu s výdržou až 29 hodín a nechýba ani trojúrovňový stmievač pre nastavenie žiaducej intenzity osvetlenia.

Muuto Ease

Muuto Ease


Zamerané na materiály

V prípade kolekcie stolíkov Couple spojila dánska značka sily s belgickým dizajnérom Sylvainm Willenzom. Ten vo svojom dizajne stavil na pútavú kombináciu dreva a kameniny. Z jemného prírodného materiálu vytvoril podnož, z pevnej a odolnej keramiky dosku. V snahe naplno využiť vlastnosti tohto materiálu navyše predstavil dve rôzne prevedenia: jedno čisto hladké, ďalšie s vrúbkovanou textúrou.

Muuto Couple

Kolekcia Couple preto ponúka bohatú škálu rôznych kombinácií podľa typu dosky, odtieňa dreva alebo veľkosti stolíka.

„Zakaždým, keď niekto prejde štúdiom, má chuť sa stola dotknúť, prejsť prstami po jeho chrbtoch. Tak spoznáte, že sa vám podarilo vytvoriť niečo skutočne taktilné." – Sylvain Willenz

Muuto Couple

Muuto Couple


Ešte farebnejšie

Novinky na vás čakajú aj v existujúcich, časom preverených kolekciách. V rade závesných lámp E27 s odhalenou žiarovkou a výrazným farebným káblom pribudli ďalšie odtiene, starostlivo vybrané tak, aby oživili interiér, ale zároveň perfektne súzneli so zvyškom vybavenia. O ďalšie farebné prevedenia sa rozšírila aj kolekcia kobercov Pebble. Novo ich teda zaobstaráte aj v hnedo-zelenej a svetlomodrej.

Oživenie neminulo ani známu radu stoličiek Fiber, ktorej pestrá ponuka teraz zahŕňa aj prevedenie s podrúčkami a polstrovaným vankúšom pre väčšie pohodlie, napríklad pri pracovnom stole. Nové Fiber Conference Armchair zaobstaráte s kovovou alebo drevenou podnožou.

Muuto E27

Muuto Pebble

Muuto Fiber Conference Chair

Neváhajte preskúmať všetky prevedenia noviniek Muuto. Vyberať totiž môžete z najrôznejších podôb spomínaných dizajnoviek, či už ide o ich odtieň, veľkosť alebo materiál.

Jste z Česka? Přejděte na Novinky Muuto 2023
Shopping from the EU? Switch to Muuto News for 2023

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť