O lampe Gräshoppa a radosti z krásy

O lampe Gräshoppa a radosti z krásy

24.09.
2014

Katka Horáková

Včera mi prišiel krásny e-mail. Od jednej zákazníčky, ktorá si u nás kúpila lampu Gräshoppa od Gubi. A aj keď v posledných dňoch celkom nestíham a blog je teraz trochu opustený, o túto radosť sa proste musím s Vami podeliť.

Citujem:

"Priznám sa, že som na Gräshoppu mala zálusk už dlhší čas. Ale tá cena... Potom som objavila u XY niečo podobné - lampu YZ. Trpezlivo som čakala na dni Marianne, aby som ju objednala. Zhodou okolností ju tam mali na sklade, tak som celá šťastná zľavnenú lampu chytila, dorazili sme s ňou domov, tam som ju postavila, pozrela sa a povedala manželovi, že ideme späť, že nie je pekná. Že chcem Gräshoppu. Teraz som strašne šťastná, že sme sa neulakomili, je to rozdiel neba a gajdy. Chodím sa na ňu stále pozerať :)"

Samozrejme pani mi napísala meno obchodu i lampy, ktorú kúpila. Ale toto nie je o boji s konkurenciou - preto to XY a YZ (a vedzte, že XY je jeden z tých lepších podnikov). Toto je o mojej radosti "pracovať" pre vás všetkých, ktorí viete vidieť ten rozdiel. A viete sa z neho tešiť; z krásnych detailov, precízneho prevedenia.

Ďakujem!

P.S: A či si teraz práve hovoríte, že je to síce pekné, ale že nemáte tlačiareň na peniaze - ani ja ju nemám. Ale riadim sa heslom Vivienne Westwood:

Buy less, choose well.

Lampa Gräshoppa od Gubi

Lampa Gräshoppa od Gubi

Stojanová lampa Grashoppa od Gubi

Zdroj foto: Gubi

Jste z Česka? Přejděte na O lampě Gräshoppa a radosti z krásy
Shopping from the EU? Switch to About the Gräshoppa lamp and the joy of beauty

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť