Najkrajšie vázy sú z DesignVille

Najkrajšie vázy sú z DesignVille

27.03.
2018

Kristina Lund

Snáď každá žena rada dostáva kvety. Tie sa najlepšie vynímajú v jedinečnej váze, ktorá podčiarkne ich pôvab. Preto sme pre vás vybrali a nafotili jarné fotografie s našimi vázami, ktorými môžete urobiť radosť sami sebe alebo ich darovať svojim blízkym.

Stokholm Aquatic

Výrazné vázy Stockholm Aquatic od Stelton sú inšpirované meniacimi sa odtieňmi Baltského mora v priebehu celého roka. Sú vyrobené z lešteného hliníka, potiahnuté smaltovanou vrstvou a každý kúsok je ručne dokončený. Vázy Aquatic pre Stelton navrhlo švédske dizajnérske duo Bernadotte & Kylberg, ktoré za kolekciu získalo ocenenie Red Dot Award 2015 ako ,, vysoko kvalitný dizajn ".

Krása váz Štokholm najlepšie vynikne s kvetinami v tlmených zelenkavých a krémových odtieňoch. Vetvičky eukalyptu, olivovník a tulipány budú to pravé.

stockholm-aquatic-blog

Vázy Colour od HAY

Sklenené vázy Colour pre Hay navrhla holandská dizajnérska dvojica Scholten & Baijings. Zaoblený tvar váz je ozvláštnený jemnými grafickými líniami vyrytými do skla. Tri vázy Colour v rôznych odtieňoch a veľkostiach s jednoduchou kvetinovou inštaláciou vytvorí kúsok jarnej prírody priamo u vás doma.

vazy-colour-1

vazy-colour-2

Váza Bump od Tom Dixon

Ručne fúkaná váza Bump od britskej značky Tom Dixon je inšpirovaná chemickými odmerkami a skúmavkami. Vonkajšia časť vázy je číra a vnútornú časť tvorí ružovkasté sklo. Váza Bump je výrazným doplnkom sama o sebe, my sme ju doplnili bielym tulipánom a krehkým ružovým kvetom iskerníka.

vaza-bump-blog

vaza-bump-blog-2

Vázy Silent a ďalšie krásky

Tvarovo jednoduchým vázám Silent od Muuto nechýba k dokonalosti vôbec nič. Ich minimalistický dizajn a zaoblené tvary dajú vyniknúť samotným kvetinám. Vázy Silent sa budú vynímať s rozkvitnutými jarnými vetvičkami či narcismi a pristane im to aj v kombinácii viacerých váz.

vazy-silent-blog

Váza Folded od Menu na prvý pohľad vyzerá ako poskladaná z papiera, je však vyrobená z keramického ílu a zaujme vďaka svojmu netradičnému tvaru. Vynikne ako samotná, tak aj doplnená kyticou kvetov. My sme do vázy Folded v ružovom odtieni Taupe naaranžovali rozkvitnuté narcisy, ktoré nám prevoňali celý showroom DesignVille.

vaza-folded-blog

vazy-shora-blog

Poďte privítať jar s našimi krásnymi vázami! A prezraďte nám, ktorá z nich je váš favorit?

Jste z Česka? Přejděte na Nejkrásnější vázy jsou z DesignVille

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť